Trustpilot

Mesh svart/turkos

Svarta strykkappor med turkost glitter

Mycket välventilerade strykkappor tillverkade i svart Mesh-tyg och turkosa spännen. Benskydden släpper effektivt igenom värme och har en perfekt passform.


 


Svart turkosa välventilerade strykkappor

Välventilerade svarta strykkappor med turkosa glitterspännen av högsta kvalitet. Strykkapporna släpper på ett mycket effektivt sätt igenom värme och minimerar därav risken för att hästens ben överhettas varma dagar. Benskydden är tillverkade i svart Mesh-tyg på utsidan. Det är förstärkta invändigt med Neopren som är stötdämpande mot slag och försedda med äkta läder på utsidan där slitaget är som störst. Detta ger ett mjukt benskydd med en mycket bra passform. Skyddet stängs med tre spännen som är försedda med turkost glitter som glittrar fint i solljus. Matcha mer än gärna strykkapporna med våra glitter boots för den perfekta outfiten. Vi kan verkligen utlova 100% glitter garanti 

Design på benskydden

Benskydden är designade av oss i Sverige och noga testade av oss för att hitta rätt material samt kvalitet. Vi har valt att tillverka dem i ett så kallade Mesh-tyg som har en fin förmåga att på ett effektivt sätt släppa igenom värme från hästens ben. Mesh-tyget bidrar till att hålla hästens ben svalt under varma dagar och minimerar risken för överhettning. V har förstärkt delar av benskyddet med läder där vi anser att slitaget är som störst. 

Insidan av skydden har vi valt att  klä med tunn neopren som  skyddar hästens ben väl mot slag.

För att få ett benskydd som sitter stadigt på hästens ben har vi valt att förse strykkapporna med breda kardborrespännen som dessutom är försedda med härligt glitter som ger ett fantastiskt fint intryck soliga dagar. Materialvalet ger ett benskydd som är en väldigt bra passform och som snyggt formar sig runt hästens ben.  

Skydden har en bra passform och sitter mycket bra på hästens ben. 

Storleks guide på våra benskydd

Alla benskydd säljs parvis och finns tillgängliga i fyra olika storlekar för att passa det flesta hästar. Det storlekar som finns att välja mellan är shettis, Ponny, COB och Full. Söker du benskydd till shettis så finns det under egen meny i huvudmenyn. Många väljer olika storlekar på fram och bakben. Vi själva har valt att gå på full baktill och COB framtill. Mixa som du vill. Om du känner dig osäker över vilken storlek så kan du enkelt mäta insidan av hästens ben. Ta måttet från nedre delen av kotan till strax under knät. där benskydd i vanliga fall sitter. 

Nedan en ungefärlig storleksguide, tänk på att måtten skiljer sig  från den fysiska produkten som vi säljer i butiken. Shetlandsponny benskydden hittar ni under en egen rubrik i huvudmenyn.    

Storlek
Höjd
Bredd
Shettis
14cm
17/22cm
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm


Material val på våra benskydd

Utsidan av benskyddet: Välventilerat Mesh-tyg som är försett med äkta läder där påfrestningen och slitaget är störst. PU-glitterspännen (en form av konstläder). 

Insidan av benskyddet: Är klätt med Neopren som effektivt skyddar hästens ben mot eventuella slag.

Tänk på att färgerna i verkligenheten kan skilja sig mot bilderna som finns på hemsidan. Det är alltid svårt att återge exakt färg på en bild. Vi har försökt få fram så exakta färger som möjligt men beroende på i vilket ljus m an fotograferar så kan färgerna se olika ut.   

Tvätt och skötselråd för våra benskydd

  • Efter användning borsta  gärna av skydden ordentligt invändigt och skölja av smuts under ljummet vatten om det behövs
  • Endast handtvätt vid behov
  • Använd ej blekmedel som förstör färgen och undvik att använda sköljmedel
  • Torktumlas ej benskydden ut låt dem torka upphängda

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik