Trustpilot

Mesh brun/brun

Bruna glittriga dressyrskydd

Snygga bruna välventilerade strykkappor som andas. Försedda med härliga glitterspännen. Tillverkade i Mesh-tyg och äkta läder för bästa passform.


 


Snygga bruna glittriga välventilerade dressyrskydd

Våra underbart snygga bruna dressyrskydd med härliga glitterspännen av högsta kvalitet. Dressyrskydden ger ett otroligt fint intryck soliga dagar och matchar otroligt fint tillsammans med våra mörkblåa eller svarta glitterboots. Vi har valt att tillverka våra benskydd i högventilerande Mesh-tyg som förhindrar att hästens ben överhettas och strykkapporna släpper på ett effektivt sätt igenom både fukt samt värme. Vårt fokus har varit att ta fram ett benskydd som är mjukt och som formar sig väl runt hästens ben. Tack vare att vi har valt att gå på äkta läder istället för PU-läder så har vi fått ett benskydd som verkligen följer hästens ben och sitter på plats under hela ridpasset. Benskyddet är mjukt och ger en otrolig fin passform. Många benskydd på marknaden är tillverkade i PU-läder som är billigare men framför allt ger det en betydligt sämre passform och glider ofta ner under passet om du inte drar åt benskyddet maximalt vilket skapar obehag hos hästen. 

Våra benskydd skiljer sig från många andra benskydd på marknaden. Framför allt i designen då vi inte sett något liknande hos någon annan. För att ge ett bra skydd till hästen så är strykkapporna försedda med neopren på insidan som aktivt dämpar eventuella slag. Strykkapporna matchas med fördel med våra härliga glitter boots perfekt för din som vill sticka ut från mängden. Vi vågar utlova 100% glittergaranti. Men det är viktigt att du söker om dina benskydd på rätt sätt för att bevara glittret under en lång tid framöver. 

Strykkapporna är designade av oss

Vi har själva ritat och designat våra benskydd. Vi har med stor omsorg valt material och valt att gå på hög kvalitet. För oss är det viktigt att vi själva gillar våra produkter och kan stå för kvaliteten. Tack vare valet av slitstarkt Mesh-tyg har vi lyckats få fram ett benskydd som aktivt släpper igenom värme. Mesh-tyget som strykkapporna är tillverkade av bidrar till att hålla hästens ben och risken för överhettade hästben minskas kraftigt. Vi har även valt att gå på äkta läder där slitaget är som störst. På insidan av strykkapporna har vi valt att klä dem med ett tunt lager av neopren som  skyddar hästens ben mot eventuella slag.

Full och COB strykkapporna försluts med tre kardborrespännen försedda med härligt glitter och två för ponny då dessa skydd är betydligt mycket kortare. Strykkapporna är väldigt mjuka och formbara vilket ger ett bra och bekvämt skydd för hästens ben.   

Storleksguide för benskydden

Våra benskydd finns i storleken shettis, ponny, COB och  full. Vi säljer dem per par så behöver du en komplett uppsättning runt om så beställ två par. Om din häst är väldigt ädel kan du behöva gå ner en storlek alternativt att du väljer en mindre storlek fram och en större storlek bak. För mer exakta mått se tabellen nedan. Du kan enkelt mäta din hästs ben om du känner dig osäker. Du mäter från nedre delen av kotan till strax under knät på hästen. Mät med fördel på baksidan av hästens ben.  

Nedan en storleksguide som visar på måtten. Observera att det kan alltid skilja sig lite från den fysiska produkten, men nedan mått ger ett bra riktvärde.   

Storlek
Höjd
Bredd
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm

Vilket material är benskydden tillverkade av

Utsidan av våra benskydd är försedda med Mesh-tyg och äkta läder där slitaget är störst. Härligt bruna glitterspännen tillverkade i PU-lläder som ger en elegant touch. 

Insidan av benskydden är försedda med mjukt skyddande neopren som skyddar hästens ben effektivt mot slag.

Vi försöker visa korrekt färg på alla produktbilder men dagsljus gör att färgen kan skilja sig något från verkligheten.  

Hur bibehåller man benskydden i bra skick

  • När du har ridit kan du med fördel borsta av benskydden invändigt och skölja av smuts under ljummet vatten
  • Tvätta enbart benskydden förhand, ej i maskin 
  • Använd ej blekmedel / sköljmedel, det förstör glittret
  • Torktumla aldrig benskydden
  • Frekvent tvättande av benskydden kommer göra att glittret minskar med tiden.     

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik