Trustpilot

Röda boots

Röda glittriga boots

Supersnygga röda glittriga boots som fungerar lika bra året om. Perfekt passform och försedda med fuskpäls för att minimera risken för skav.


 


Härligt glittriga röda kvalitets boots

Rött passar både till julen men även resten av året. Den som gillar glitter och starka färger som sticker ut har här ett par perfekt par boots i våra röda snygga glittriga boots. Att rida i dessa röda boots soliga dagar ger ett glitter som inte många andra boots har. Riktigt snyggt! Matcha med fördel det röda glitter bootsen med ett par svarta benlindor i fleece med snyggt svart glitter.

Beställ kvalitetsboots som är tillverkade i PU-läder (som är en form av konstläder) och som har en med mycket bra passform. Gillar man glitter kan vi garantera att det röda bootsen glittrar väldigt fint i solljus. Bootsen är försedda med mjuk fuskpäls upptill för att ge en skön känsla samt förhindra eventuella skav runt hästens ben. Glitter bootsen skyddar väl mot broddtramp på vintern och balltramp året runt. Bootsen har en rejält tilltagen kardborreförslutning med dubbla sömmar för att ge en maximal hållbarhet. vår upplevelse är att det oftast är förslutningen som går sönder på boots med tiden. Vi kan garantera att bootsen håller en hög kvalitet och vågar lämna 100% glitter garanti. Matcha gärna dina röda glitter boots med våra glitter strykkappor

Material

Våra boots är tillverkade i PU-läder (innebär en form av konstgjort läder). Upptill har vi valt att förse bootsen med mjuk fluffig fuskpäls som är tillverkad i 100% polyester. Det gör att bootsen blir mjuka och behagliga för hästen att bära och förhindrar att bootsen orsakar skav runt hästens ben. 

Storleksguide

Glitter bootsen finns i två olika storlekar. Välj full för stor häst, COB. för ädel häst eller ponnyer. Vår häst är en mellanstorlek så han kan ha både full och COB.  För att se mer exakta mått, se nedan. Om Ni har önskemål om special storlekar kan Ni alltid skicka ett meddelande till oss. Om vi vet exakt mått så kan vi alltid ta fram boots eller benskydd i måttanpassade storlekar. Det viktiga är att Ni i så fall anger höjd på bootsen både med päls och utan päls. Vi behöver få exakta mått hur bred omkretsen skall vara runt hästens ben och längst ner runt hoven. Observera att måtten alltid är cirka mått det kan alltid skilja lite mot fysisk produkt. 

Mått på bootsen

Nedan kan in utläsa våra mått på bootsen, kan skilja lite från verkligheten. 

Beskrivning
COB /Full
Höjd på bootsen med päls
11 cm / 12 cm
Höljd på bootsen utan päls
9cm / 11 cm
Omkrets runt hästen ben / karled
23cm / 26cm
Omkrets längst ner runt hoven  mot marken
49cm / 51cm


Tvätt och skötselråd  

  • Borsta gärna av smuts samt lera efter användning för bästa hållbarhet, vid behov går det bra att skölj av under rinnande ljummet vatten
  • Om Ni tvättar bootsen så se till att alltid hänga upp dem annars finns det risk att det börjar mögla som med allt annat.  
  • För att behålla skicket på bootsen rekommenderar vi enbart handtvätt då maskintvätt kan påverka glittret. 
  • Följer du dessa tvätt och skötselråd kommer då ha boots som håller sig fina och välbehållna i flera år framåt.  

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik