Trustpilot

Silver boots

Silver glittriga boots

Snygga, glittriga, kvalitetsboots som gnistrar fint i solljus. Bra skydd för hästen eller ponnyn. Finns i flera olika fina färger.


 


Snygga silver glittriga boots med vit päls

Snygga glittriga silver boots som passar lika fint till vitt, svart eller varför inte en färg. Fördelen med färgen silver i stort sett passar till alla andra  färger. Vill du vara ganska diskret och rida med vita benlindor eller vita benskydd kan du alltid addera till ett par boots i silver glitter och på så sätt sätta en liten touch på en annars klassisk utrustning. Eller välj att rida med färgglada benlindor eller benskydd och välj till ett par silvriga boots som blir lite mer diskreta. Vi har tagit fram flera olika alternativ på våra benskydd med silver. För att se komplett sortiment titta in på våra fina välventilerade benskydd.

Silver bootsen ger ett väldigt fint glitter soliga dagar. Det är snygga och håller en mycket  hög  kvalitet. Bootsen är tillverkade i PU-läder som är en form av konstläder och håller en mycket bra passform. Glitterbootsen gnistrar otroligt fint i solljus och vi vågar utlovar 100% glittergaranti. Med det menar vi att Ni kommer inte bli besviken och få en hem en produkt som inte glittrar i dagsljus. 

Upptill har vi försett bootsen med vit fluffig fuskpäls som ger hästen en mjuk känsla runt karleden och förhindrar eventuellt skav runt hästens ben. Bootsen är framtagna för att skydda hästens ben väl mot brodd och balltramp vid ridning eller i hagen. Bootsen har en rejält tilltagen kardborreförslutning som är sydd med dubbla sömmar för att ge en bästa möjliga hållbarhet. Glitterbootsen håller en hög kvalitet och känns exklusiva. Med fördel matchar du dina glitterboots med våra fina glitter strykkappor

Materialval på våra boots

Bootsen har vi valt att tillverka i PU-läder som är en form av konstgjort läder. Högst upp har vi valt att förse bootsen med väldigt mjuk och fluffig fuskpäls som är tillverkad i 100% polyester. Vi har valt att förse bootsen med rejäl förslutning med bred kardborreförslutning som är sydd med dubbla sömmar då vi vet att det oftast är förslutningen som går sönder eller tappar sin funktion med tiden. Bootsen finns i flera olika färger. 

Storleksguide

Bootsen finns att tillgå i två storlekar. Full samt COB. Vi rekommenderar full storlek för häst och COB för ädla hästar samt ponnyer. På vår häst använder vi både COB och full. Han är 157cm hög och har COB som storlek i det mesta. För mer exakta mått se nedan, observera att måtten är cirka mått och kan skilja sig från verkligheten. 

Beskrivning
COB /Full
Höjd på bootsen med päls
11 cm / 12 cm
Höljd på bootsen utan päls
9cm / 11 cm
Omkrets runt hästen ben / karled
23cm / 26cm
Omkrets längst ner runt hoven  mot marken
49cm / 51cm


Tvätt och skötselråd  

Vårt råd för att bibehålla produkten i ett fint skick länge är att vara varsamt och ta väl hand om dem efter användning. Förslagsvis om det är smutsiga efter användning så borstar man av alla smuts med en mjuk borste och vid behov kan man skölja av dem under rinnande vatten. Se till att alltid hänga upp dem på tork efter. Vi rekommenderad enbart handtvätt så maskintvätt kan förstöra en del av glittret. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik