Trustpilot

Turkosa boots

Turkosa glittriga boots

Härligt turkosa glitter boots med svart päls. Glittrar fint i solen och skyddar effektivt mot balltramp.


 


Turkosa glitterboots med svart päls

Otroligt snygga boots som skyddar om du gillar att synas. Matcha gärna våra glittriga turkosa boots med samma färg på strykkapporna eller fleecelindorna. Bootsen har i första hand tagits fram för att skydda hästen både mot broddtramp vintertid men och mot balltramp året om.

Bootsen glittrar väldigt fint i turkos färg och är tillverkade i PU-läder (som är en form av konstläder) med mycket bra passform. Om det är soligt ute så glittrar bootsen väldigt fint när man rider ute. För att minimera skav på hästen har vi upptill på bootsen försett dem med mjuk fuskpäls för att ge hästen en riktigt skön känsla och förhindra skav runt hästens karleder.

Vi vet att det som ofta tar stryk på boots är kardborrebandet. Därför har vi valt att på våra boots ta till ett rejält brett kardborreband för förslutning som är sydd med dubbla sömmar för att ge en bättre hållbarhet då det oftast är kardborrestängningen som tappar sin funktion med tiden. Bootsen håller en mycket hög kvalitet, är snygga och vi kan utlova 100% glitter garanti. Med det menar vi att du kommer inte bli besviken om du vill ha boots som glittrar i solen.  Matcha mer än gärna dina glitter boots med våra glitter strykkappor som har samma glitterfärg.

Material i bootsen

Bootsen är tillverkade i PU-läder (konstgjort läder), och försedda med mjukt fuskpäls upptill i 100% polyester för att förhindra skav runt hästens karleder. Vi har försökt visa färgerna så bra det går på bilderna men observera att det är alltid svårt att visa en exakt färg på en bild. Färgerna på produkterna kan skilja sig lite mot verkligheten.

Storleksguide boots

Våra boots finns i dagsläget enbart i två storlekar. Det som finns att välja på är storlek full alltnernativt i storlek COB. Vår rekommendation är att Full storlek för häst och COB på ädlare hästar eller för en ponnyer.

Mått på bootsen

Observera att måtten är cirka mått och kan skilja sig lite mot verkligheten det är alltid svårt att ange exakta mått. 

Beskrivning
COB / Full
Höjd på bootsen med päls
11 cm / 12 cm
Höljd på bootsen utan päls
9cm / 11 cm
Omkrets runt hästen ben / karled
23cm / 26cm
Omkrets längst ner runt hoven  mot marken
49cm / 51cm


Tvätt och skötselråd av bootsen

Efter ridning om bootsen är smutsiga kan man med fördel borsta bort allt smuts. Gör man det varje gång så bibehåller man ett fint skick och bootsen kommer under en lång tid se ut som nya. Vid väldigt mycket lera så kan man med fördel istället skölja av dem under rinnande vatten och där efter hänga upp dem på tork. Undvik att tvätta bootsen i maskin då glittret kan ta skada. Vi rekommenderar enbart handtvätt. 


Som Ni kanske förstått så skiljer sig inte bootsen från vårt övriga sortiment. Vår slogan "Ride and shine" genomsyrar nästan allt vi gör i produktväg.Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik