Trustpilot

Vita boots

vita glittriga boots

Snygga vita glittriga boots som passar perfekt till dressyrlektionen. Försedda med vit fuskpäls som ger en skön känsla och förhindrar skav.


 


Vita snygga glittriga dressyrboots

Gillar du att vara fin på dressyrträningarna och på framridningen på dressyrbanan? Spana då in våra fina glittrig vita boots som med fördel matchas snyggt med våra mjuka, luftiga och välventilerade dressyrskydd. Vi har flera ekipage som fått otroligt fina  kommentarer på framridningsbanorna när det ridit fram i våra skydd som glittrar fint i dagsljus. 

Det vita glitter bootsen är diskreta i sitt glitter men skimrar ändå väldigt fint i solljus. Dom är framtagna för dig som vill synas men inte glittra för mycket i starka färger. Det vita glittriga kvalitetsbootsen är  tillverkade i PU-läder av hög kvalitet som ger en mycket bra passform. Bootsen passar fint ihop med vita benskydd eller vita lindande ben vid dressyrträningar. Bootsen glittrar väldigt fint när man rider dagsljus eller solljus. Upptill har vi försett bootsen med mjuk vit fuskpäls i 100% polyester för att ge hästen en bra känsla och förhindra eventuellt skav som kan uppkomma runt karlederna. Glitter bootsen skyddar hästen mycket väl mot både brodd och balltramp vid all form av ridning. Bootsen har en rejält tilltagen kardborreförslutning som är sydd med dubbla sömmar för att ge dem bästa möjliga hållbarhet. Matcha mer än gärna dina vita glitter boots med våra vita  glitter strykkappor eller varför inte ett par fina benlindor med glitterspännen.  

Material

Bootsen tillverkas i mjukt och behagligt PU-läder (läs konstgjort läder). Överst på bootsen har vi tillsatt mjuk fuskpäls i 100% polyester som ger hästen en skön känsla och förslutningen är försedd med breda kardborreband som är sydd med dubbla sömmar för bästa hållbarhet. 

Storleksguide

Bootsen finns i två olika storlekar. Dels för häst vilket innebär storlek full  och för ponnyer samt väldigt ädla hästar storleken COB. På en av våra bilder ser du c-ponnyn Thomas som bär COB utan problem. Har du en ädel häst är vår rekommendation att du väljer storleken COB. Vår häst som  är 157cm hög kan bära både  storleken COB men även storleken full. Den största skillnaden på bootsen när det gäller storlekar och centimeter så är det framför allt på höjden men även lite på omkretsen. Mer detaljerade mått ser du nedan.   

Mått i centimeter på bootsen

För att du skall kunna mäta själv har vi nedan angivet ungefärliga mått. Tänk på att alla mått som står nedan kan skilja sig lite från verkligheten men det ger dig ändå en möjlighet att mäta hemma om du känner dig osäker på vilken storlek du skall välja. Vi vet hur det är då vi själva har en häst som är av mellanstorlek där det ena oftast blir för litet och det andra för stort. Måtten är angivna i COB/FULL..

Beskrivning
COB /Full
Höjd på bootsen med päls
11 cm / 12 cm
Höljd på bootsen utan päls
9cm / 11 cm
Omkrets runt hästen ben / karled
23cm / 26cm
Omkrets längst ner runt hoven  mot marken
49cm / 51cm


Tvätt och skötselråd  

För bästa hållbarhet. Borsta alltid av bootsen efter ridningen om det är smutsiga. Om bootsen är väldigt smutsiga skölj av dem under ljummet vatten och häng sedan upp dem snyggt på tork. Är bootsen av behov för tvätt så rekommenderar vi enbart handtvätt för att inte skada glittret. 

Följer ni våra tvättråd så kommer ni under en lång tid bibehålla en fin finish på era boots och benskydd.     


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik