Trustpilot

Rosa boots

Rosa glittriga boots

Snygga rosa glittreboots med väldigt bra passform av hög kvalitet. Förhindrar skav tack vare fuskpäls runt om. Skyddar väl mot balltramp.


 


Fina rosa glitter boots

Beställ härliga glitterboots i rosa som gnistrar fint till den häst eller ponny. För dig som gillar rosa så är dessa glittriga rosa  boots en dröm. Det har en fin rosa färg och glittrar otroligt fint i starkt ljus eller i solljus. För den som gillar att matcha sin utrustning kan med fördel matcha våra rosa glitter boots med samma rosa färg på våra fina fleecelindor som försluts med breda rosa glitterspännen. Om du föredrar att rida med benskydd kan du kombinera det rosa glitter bootsen med våra högkvalitativa välventilerade benskydd i samma härlig rosa färg eller alternativt ett par svarta med rosa glitterspännen. Vi har även tagit fram ett rosa schabrak som matchar bootsen väldigt fint som är försett med gnistrande strassband längst kanten.

Våra rosa glittriga boots är tillverkade i PU-läder (som är en form av konstläder) och håller en mycket hög kvalitet och med en utmärkt passform. För den som gillar glitter kan vi utlova 100% glitter garanti. Med glittergaranti menar vi att du kommer inte bli besviken, soliga dagar så glittrar bootsen otroligt fint.

Vi har valt att förse bootsen med mjuk fuskpäls upptill dels för att ge hästen en skön känsla men framför allt för att förhindra skav runt hästen ben. Fuskpälsen är tillverkad i 100% polyester.

Varför rider man med boots?

Vår boots skyddar hästen väldigt väl vid all form av ridning. En del hästar har en förmåga att trampa sig själv med bakbenen på frambenen. Då kan man behöva använda boots för att minimera balltramp. Vintertid så skyddar bootsen hästen väl mot eventuella broddtramp.

Våra boots är försedda med en bred kardborreförslutning, då menar vi att vi har valt att förse bootsen med rejält tilltagna kardborreband som är sydda med dubbla sömmar för att ge en bättre hållbarhet då det oftast är förslutning som tappar sin funktion med tiden. Bootsen håller en mycket hög kvalitet och är dessutom väldigt snygga.  

Vad är bootsen tillverkade av

Bootsen tillverkas  i PU-läder (konstläder) och är försedda med mjukt fuskpäls upptill i 100% polyester som förhindra skav runt hästens ben.  

Storleksguide boots

Är du osäker på vilken storlek du skall gå på så är det bara att gå till stallet och mäta. Bootsen finns i två storlekar som täcker in ett stort spann av hästar. Full passar utmärkt på alla stora hästar och även en del grova ponnyer. COB fungerar bra på mindre hästar, hästar som är väldigt ädla samt på ponnyer i storleken C-D. Har man en mindre ponny så bör man absolut mäta innan. Vi har angivit våra mått nedan men tänk på att det kan skilja sig något från verkligheten men det ger ändå en känsla för storleken.  

Beskrivning
COB /Full
Höjd på bootsen med päls
11 cm / 12 cm
Höljd på bootsen utan päls
9cm / 11 cm
Omkrets runt hästen ben / karled
23cm / 26cm
Omkrets längst ner runt hoven  mot marken
49cm / 51cm


Skötselråd

För att inte riskera att förlora det fina glittret rekommenderar vi enbart handtvätt av produkten. Tvätta dem under ljummet rinnande vatten. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik