Trustpilot

Mesh grå/silver

Gråa strykkappor med silverglitter

Otroligt fina gråa benskydd med silver. Tillverkade i ett högkvalitativt Mesh-tyg som andas. Strykkapporna är försedda med fina glitterspännen i silver.


 


Välventilerade strykkappor i grå färg med silverglitter spännen

Snygga gråsilvriga välventilerade strykkappor av hög kvalitet. Färgen grå kan låta tråkig men i detta fall så får du ett benskydd som känns exklusivt och det gråa mesh-tyget gör sig väldigt bra ihop med gnistrande silverspännen. Du får ett benskydd som är rätt neutralt men ändå sticker ut lite mer än ett vanligt svart benskydd. Passformen är perfekt då benskyddet är väldigt mjukt och formar sig extremt bra runt hästens ben. Vi har valt material med stor omsorg då vi vi vill skapa ett benskydd som i första hand är bekvämt för hästen.

 Benskydden är tillverkade i ett material som effektivt släpper igenom värme och minimerar risken för att hästens ben överhettas varma sommardagar. Utsidan av benskydden är tillverkade i grått Meshtyg och insidan är klädd med neopren som är stötdämpande mot slag. Den mest kritiska delen är förstärkt med äkta svart läder där slitaget är som störst. Mycket bra passform på grund av tre förslutningar (två på ponny då dessa skydd är betydligt mycket kortare)  som är försedda med silver glitter som glittrar väldigt fint i solljus. Matcha gärna strykkapporna med våra färgglada glitter boots för den perfekta outfiten. Vi kan med glädje utlova 100% glittergaranti. 

Design på våra styrkkappor

Benskydd tillverkade i Mesh-tyg som ger välventilerade skydd som effektivt släpper igenom värme och fukt. Mesh-tyget bidrar till att hålla hästens ben svalt under varma sommardagar och minimerar risken för att hästens ben skall överhettas. Delar av benskyddet är förstärkt med svart äkta läder för bästa hållbarhet där slitaget är som störst. 

Insidan är klädd med neopren som effektivt skyddar hästens ben väl mot slag.

Strykkapporna stängs med tre kardborrespännen (två för ponny då dessa är kortare) för maximal passform. Utsidan försedd med silver glittrande PU-läder som ger ett mycket fint intryck soliga dagar. 

Benskydden är mjuka och behagliga för hästen med en mycket bra passform och sitter still under hela ridpasset.  

Storleksguide på våra strykkappor

Alla benskydd sälj parvis och finns tillgängliga i tre storlekar ponny, COB och full. På vissa hästar kan det vara en fördel att beställa en storlek större för bakbenen om du har en häst med väldigt nätta framben. Är du osäker kan du lätt mäta själv och få en känsla. Mäta insidan av hästens ben från nedre delen av kotan till strax under knät. där benskydd sitter. 

Nedan ser du vår storleksguide. Observera att måtten kan skilja sig lite från den fysiska produkten. Måtten är enbart riktvärden.  

Storlek
Höjd
Bredd
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm


Material

Utsidan: Snyggt högkvalitativt Mesh-tyg, försedd med äkta svart läder där slitaget är störst. PU-läder (konstläder) på silverglitter spännerna. 

Insidan: Klätt med Neopren som effektivt skyddar hästens ben mot slag.

Vi har försökt återspegla färgerna så bra det går men tänk på att det är svårt att fånga exakt färg på en bild. 

Tvätt och skötselråd 

  • Borsta alltid av skydden med en mjuk borste efter användning för att bevara dem i fint skick
  • Skölja av lera under ljummet vatten
  • Tvättas enbart förhand ej i tvättmaskin för att skona glitterspännerna 
  • Använd ej blekmedel / sköljmedel
  • Torktumlas ej

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik