Trustpilot

Brunt pannband rosa vit strass

Fint brunt pannband med rosa och vita stenar. Öppningsbart i båda ändar via tryckknappar för snabbt och enkelt byte.


 


Öppningsbart brunt pannband

Fint brunt strasspannband med stora stenar i rosa och vitt. Brunt läder med tryckknapp för snabbt byte av pannband. Passar alla vanliga träns. Stenarna gnistrar fint i solljuset. Fin kombination mellan det rosa och vita strasstenarna. Tillverkat i äkta läder och försedd med öppningsbara ändar för enkelt byte av pannbanden. Komplettera gärna med våra fina rosa benskydd eller varför inte ett stilrent dressyrschabrak.    

Rosavitt strasspannband med stora stenar

Pannbandet är försett med en fin mix av rosa och vita stenar vilket ger ett mjukt och levande intryck. Pannbandet är öppningsbart med vanlig tryckknapp för snabbt och enkelt byte av pannbanden. Pannbandet gnistrar fint i solljus och är tillverkat av brunt läder. 

Pannbanden finns i tre storlekar

Strasspannbanden finns i det vanligaste storlekarna vilket innebär ponny, COB och full. Som med alla pannband på marknaden följer det ett standardmått och det är enbart länden som skiljer storlekarna åt. Länden på pannbanden är full 41,9cm, COB 39,3cm och ponny 36,8cm. 

Skötselråd pannband

Bästa sättet att vårda pannbanden är att kontinuerligt smörja det lilla läder som finns på pannbandet. Använda aldrig smörjmedel på strassen, det förstör strassen. Skulle strassen mot förmodan behövas rengöras ta då en lätt fuktad trasa och torka försiktigt av själva strassen. Undvik att tvätta det under rinnande vatten och om du gör det se till att torka det efter.

Färgmatcha strasspannbandet

Du kan med fördel matcha den gnistrande strassen med våra härligt glittriga boots eller benskydd. Har du även ett svart träns så kolla gärna in vårt utbud på svarta strasspannband. Där är utbudet betydligt mycket större då merparten av alla pannband som säljs är svarta.  


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik