Trustpilot

Brunt pannband blå vit strass

Fint brunt pannband med blåa och vita stenar. Öppningsbart i båda ändar via tryckknappar för snabbt och enkelt byte.


 


LEVERANSSTART APRIL 2024

Brunt öppningsbart pannband

Snyggt brunt strasspannband med blåa och vita stora stenar. Brunt läder med tryckknapp för snabbt byte av pannband. Passar alla vanliga träns. Stenarna gnistrar fint i solljuset. Fin kombination mellan det rosa och vita strasstenarna. Tillverkat i äkta läder och försedd med öppningsbara ändar för enkelt byte av pannbanden. Komplettera gärna med våra fina benskydd eller varför inte ett stilrent dressyrschabrak.    

Rosavitt strasspannband med stora stenar

Pannbandet är försett med en fin mix av blåa och vita stenar vilket ger ett mjukt och levande intryck. Pannbandet är öppningsbart med vanlig tryckknapp för snabbt och enkelt byte av pannbanden.    

Pannbanden finns i tre storlekar

Strasspannbanden finns i det vanligaste storlekarna men det är enbart längden som skiljer storlekarna åt. För häst är pannbandet 41,9cm långa, för COB 39,3cm långt och för ponny 36,8cm långt. 

Skötselråd pannband

Bästa sättet att vårda pannbanden är att kontinuerligt smörja lädret men inte använda smörjmedel på strassen. Är strassen på pannbandet smutsig ta en fuktig trasa och torka av försiktigt. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik