Trustpilot

Mesh mörkrosa

Mörkrosa strykkappor med rosa glitter

Snygga följsamma mörkrosa välventilerade strykkappor i Mesh-tyg och äkta läder. Släpper effektivt igenom värme. Benskydden finns i flera fina färger.


 


Härligt mörkrosa välventilerade strykkappor med rosa glitterspännen

För den som gillar rosa så har vi ett tagit fram ett mörkrosa benskydd som verkligen går i färgen rosa. Vi älskar rosa i alla dess former och vi tycker att det flesta hästar gör sig väldigt fina i rosa. Rosa passar otroligt fint på en skimmel och inte tala om mörka hästar. Vi använder väldigt mycket rosa på våra valack så vem har sagt att rosa är en färg för bara tjejer. Effekten av det rosa glitterspännerna är otroligt fin när det är soligt ute. Benskyddet är väldigt mjukt vilket gör att den har en otroligt fin passform och följer hästens ben perfekt. Benskyddet är utvecklat efter hästens bästa vilket innebär att det är mycket välventilerat och håller en mycket hög kvalitet.

Välventilerade mörkrosa strykkappor av hög kvalitet. Strykkapporna släpper på ett effektivt sätt igenom värme och minimerar därav risken för att hästens ben överhettas varma dagar. Benskydden är tillverkade i mörkrosa Meshtyg på utsidan. Det är förstärkta invändigt med neopren som är stötdämpande mot slag och försedda med äkta läder på utsidan där slitaget är som störst. Detta ger benskydden en mycket bra passform. Det stängs med tre spännen som är försedda med rosa glitter som glittrar fint i solljus. Matcha mer än gärna strykkapporna med våra glitter boots för den perfekta outfiten. Vi kan verkligen utlova 100% glitter garanti 

Våra benskydd

Benskydden är designade av oss i Sverige och tillverkade i äkta läder och Mesh-tyg för att få fram ett mjukt välventilerat och följsamt benskydd. Våra benskydd släpper på ett effektivt sätt igenom både värme och fukt. Äkta läder ger ett hållbart benskydd som ger en väldigt fin passform på hästens ben.  

Insidan av benskydden har vi valt att  klä med tunn neopren som  skyddar hästens ben väl mot slag.

Man förluster lätt strykkapporna med hjälp av tre kardborrespännen med breda kardborreband. Detta ger en väldigt fin passform. Utsidan av spännerna är försedd med glittrande PU-läder som ger ett fint intryck soliga dagar. 

Benskydden har en bra passform och sitter mycket bra på hästens ben. 

Storlek

Alla våra skydd tillverkas i flera olika storlekar för att kunna passa så många olika hästar som möjligt. Strykkapporna  finns från den minsta lilla shetlandsponny till den stora kallblodshästen som har korta med grova ben. Hittar Ni rätt storlek så hör  av Er till oss. I vissa fall kan vi hänvisa er vidare till någon av våra återförsäljare och vill du kan vi måttbeställa benskydd om Ni har svårt att hitta benskydd som passar exakt Er häst. Alla skydd säljs parvis så behöver man benskydd runt  om måste man beställa två par. Man kan mixa storlekarna fritt som man vill. Många hästar har en storlek mindre på frambenen mot bakbenen. Om Ni är osäkra så mät Er häst och gå efter nedan cirka mått. Observera att alla mått är ungefärliga mått och kan skilja sig något från verkligheten. Mät under knät ner till under kotan.  

Storlekstabellen nedan ger ett riktvärde på våra mått, observera att det kan skilja sig något från verkligheten.    

Storlek
Höjd
Bredd
Shettis
14cm
17/22cm
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm


Material

Utsidan: Meshtyg, försedd med läderförstärkning där påfrestningen är störst. PU-glitter spännen. 

Insidan: Neopren som effektivt skyddar mot eventuella slag.

Alla bilder som vi visar på hemsidan försöker vi visa i så korrekt färg som möjligt. Men det är alltid svårt att få fram exakt färg då det beror på vilket ljus man fotograferar i. Vi har försökt visa färgerna så korrekt det går men det kan skilja sig mot verkligheten.   

Tvätt och skötselråd 

  • Efter ridpasset om behov finns borsta rent skydden från smuts och skölj av rejält nedsmutsade benskydd under ljummet vatten. 
  • På alla  våra benskydd med glitter rekommenderar vi handtvätt för att bevara skydden i fint skick 
  • Använd ej blekmedel / sköljmedel
  • Torktumlas ej

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik