Trustpilot

Mesh ljusrosa

Ljusrosa strykkappor med rosa glitter

Fina ljusrosa strykkappor tillverkade i välventilerat Mesh-tyg. Benskydd för dig som söker lätta, smidiga benskydd till din häst med bra passform.


 


Exklusiva välventilerade ljusrosa strykkappor

Snygga exklusiva benskydd som är anpassade efter hästen. Med det menar vi att vi har tagit fram ett benskydd som är tillverkat i ett tyg som andas väl och effektivt släpper igenom värmen som bildas runt  hästens ben när den sätts i arbete. Vi tycker det är otroligt viktigt att i första hand utveckla produkter efter hästens välmående därför har vi tagit beslutet att blandat gå från PU-läder (en form av konstläder) som är betydligt mycket billigare och istället använda oss av mjukt äkta läder som är följsamt och slitstarkt. Det ger en helt annan komfort än många andra benskydd på marknaden. Färgen på tyget är ljusrosa och till det har vi adderat till härligt glittriga spännen som man försluter benskydden med. Detta ger ett otroligt fint intryck soliga dagar, vi lovar  dig du kommer inte bli besviken. Benskydden finns i flera andra  färger och kan med fördel matchas liknade färger i boots samt schabrak.

Välventilerade strykkappor av hög kvalitet. Strykkapporna släpper effektivt igenom värme och minimerar risken för att hästens ben överhettas. Benskydden är tillverkade i rosa Meshtyg på utsidan. Förstärkta invändigt med neopren som är stötdämpande mot slag och med äkta läder på utsidan där slitaget är som störst. Mycket bra passform med tre spännen som är försedda med rosa glitter som gnistrar väldigt fint i solljus. Matcha gärna strykkapporna med våra glitter boots för den perfekta outfiten. Vi ger 100% glitter garanti 

Designen på våra fina benskydd

Benskydden är tillverkade i ljusrosa Meshtyg som släpper igenom värme och fukt. Meshtyget hjälper till att hålla hästens ben svalt under varma sommardagar. Delar av benskyddet är förstärkt med läder där slitaget är som störst. 

Insidan av benskyddet är klätt med tunn neopren som  skyddar hästens ben väl mot slag.

Strykkapporna försluts med tre kardborrespännen för maximal passform. Utsidan försedd med glittrande PU-läder som ger ett fint intryck soliga dagar. 

Benskydden har en bra passform och sitter mycket bra på hästens ben. 

Storleksguide på benskydden

Vi har valt att tillverka strykkapporna i tre olika storlekar och sälja dem parvis. Ponny, COB och Full. Man kan med fördel om en häst har stor skillnader mellan fram / bakben välja en storlek större till bakbenen. Känner du dig osäker över vilken storlek du skall ta så är vårt råd att mäta insidan av hästens ben. Från nedre delen av kotan till strax under knät. där benskydd sitter. 

Om Ni själva vill mäta storleken så utgå från nedan mått som är cirka, kan skilja sig något från verkligheten.    

Storlek
Höjd
Bredd
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm


Materialval i våra strykkappor

Utsidan: Meshtyg, försedd med läderförstärkning där påfrestningen är störst. PU-glitter spännen. 

Insidan: Neopren som effektivt skyddar mot eventuella slag.

Färg är alltid svårt att visa exakt på bild. Tänk på att det kan förekomma nyansskillnader i verkligheten mot det du ser på bilderna. Vi försöker visa färgerna så korrekt vi kan men beroende på i vilket ljus du fotograferar så kan färgerna upplevas på olika sätt. Så det kan upplevas att färgen inte är identisk i verkligheten som den ser ut på webben.   

Våra tvätt och skötselråd 

  • Efter användning borsta  gärna av skydden ordentligt invändigt och skölja av smuts under ljummet vatten
  • Tvättas enbart förhand 
  • Använd ej blekmedel / sköljmedel
  • Torktumlas ej

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik