Trustpilot

Mörkgrönt sadelskydd

Mörkgrönt svensktillverkat sadelskydd

Vill du ha ett unikt mörkgrönt svensktillverkat sadelöverdrag som ingen annan har. One size, passar både hopp och dressyrsadlar. Hästens namn ingår i priset.


 


Svensktillverkat mörkgrönt sadelöverdrag eller sadelskydd i one size som passar alla dressyrsadlar och hoppsadlar. Sadelskyddet är tillverkat i mörkgrönt polarfleece av hög kvalitet. Sadelskydden kan fås i flera olika färger och med hästens namn eller valfritt ord placerat på bakvalvet med fina silverbokstäver som gnistrar fint i solljus.  

Tänk dig att komma in i en sadelkammare där alla valacker har en färg på sina sadelskydd prydligt uppmärkta med namn och alla ston har en färg med prydligt uppmärkta med sina namn. Den känslan går nog knappt att beskriva. Sadelkammaren får ett stilrent uttryck samtidigt som var sadel har sin plats.

Vid beställning måste du ange korrekt namn på sadelskyddet

Vid beställning anger måste Ni ange det namn som Ni önskar. Namnet skriver Ni in vid kommentarsfältet vid utcheckningen i kassan. Var noga med korrekt stavning.

Öppet köp av sadelöverdragen

Varje sadelskydd är unikt och vi tillverkar bara dessa mot beställning så  vi lämnar inte öppet köp eller returrätt.

Hur lång leveranstid är det på sadelöverdragen

Leveranstiden är vanligtvis två till tre veckor. Om Ida har mycket i skola eller är iväg på semester så kan leveranstiden dra ut lite men då hör vi av oss via mail och berättar när du kan förväntas få leveransen. Sadelskydden passar för både hoppsadlar och dressyrsadlar. Vänligen ange gärna om sadelöverdraget skall sitta på en hopp eller dressyrsadel så vi kan anpassa gummibandet efter sadelmodell.

OBS: Vänligen när Ni  beställer sadelöverdraget fylla i önskat namn i meddelande fältet när du kommer fram till kassan.

Tvättråd sadelskydd

Tvätta mer än gärna sadelskydden med välj tvättprogram fintvätt och max 30 grader. Använd tvättmedel men undvik gärna sköljmedel. Använd ej blekmedel då det kommer förstöra färgen på tyget. Efter tvätt häng upp sadelskyddet på tork. Torktumla ej då bokstäverna kan förstöras vid för hög värme.

Vem tillverkar sadelskydden

Sadelskydden tillverkas av Ida 14år som är en av medgrundarna till Design By Jakida. Hon klipper ut tyget efter en mall som hon har tagit fram med hjälp av sin snälla mormor. Sen syr hon större delen av sadelskyddet själv. Ibland när det blir för svårt få hennes snälla mormor guida och hjälpa henna. Idas mormor är en otroligt duktig sömmerska och har under hela hennes yrkessamma liv haft en egen syateljé och sytt allt från bröllopsklänningar till gardiner som hänger i stadshuset. Så det hon inte kan eller vet inom sömnad är inte värt att veta. Det är av henne Ida har lärt sig att tillverka dessa sadelskydd och ofta kan det gemensamt färdigställa ett sadelskydd. Efter att sadelskyddet är sytt mäter Ida ut längden på gummibandet. Sen är det dags att klippa ut rätt bokstäver, måtta baktill på sadelskyddet och sen försöka stryka på bokstäverna så rakt det går. Att tillverka ett komplett sadelskydd för Ida tar drygt 1,5 timme. Så med andra ord varje sadelskydd är ett riktigt hantverk som faktiskt tillverkas av henne och massproduceras inte i någon fabrik.

Läs gärna hennes fina omdömen hon har fått via Trustpilot. Än så länge är samtliga kunder som köpt en sadelöverdrag 100% nöjda.


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik