Trustpilot

Rosa sadelskydd

Rosa svensktillverkat sadelskydd

Svensktillverkat rosa sadelskydd i polarfleece. Finns att få i flera olika färger. Passar både hopp och dressyrsadlar. Valfritt namn ingår vid beställning.


 


Svensktillverkat rosa sadelskydd eller sadelöverdag som en del säger passar både hopp och dressyrsadlar. Sadelskyddet  är tillverkat i rosa polarfleece av mycket hög kvalitet. Sadelskydden finns att få i flera olika färger se bilder på hemsidan. Valfritt ord eller namn ingår med fina glittriga silverbokstäver som placeras på bakvalvet på sadelöverdraget. Tänk  på att allt för långa namn inte ryms och inte heller dubbelnamn. Så har din häst ett långt namn välj smeknamnet som ni använder på hästen.

Vill man inte använda sig av hästens namn så kan man även välja ryttarens namn, ett fint ord som exempelvis sötnos, kärlek, bästis osv.  

Vem vill inte sticka ut i sadelkammaren och ha ett eget sadelskydd som ingen annan har? Tänk dig att komma in i en sadelkammare där alla sadlar skulle vara försedda med ett färgglatt sadelskydd och man enkelt direkt ser dels vems sadel det är och alla vet vems plats som är vems. Eftersom sadelskydden finns att välja i flera olika färger så kan man lätt mixa så alla hästar har olika färger.

Viktigt att ange vid beställning av sadelskydd

Vid beställning anger du namnet som du önskar ha på sadelöverdraget vid kommentarsfältet vid utcheckningen. Var noga med korrekt stavning.

Vad gäller för returrätt och öppet köp av sadelöverdragen

Då varje sadelskydd är unikt och enbart tillverkas mot beställning med hästens namn så kan vi inte tyvärr inte lämna något öppet köp eller någon returrätt.

Leverans och tillverkningstid av sadelöverdragen

Leveranstiden är cirka 2-3 veckor då sadelöverdragen tillverkas efter beställning. Ibland om Ida har mycket i skolan så kan det ta lite längre tid men då återkommer vi via mail och informerar om att leveranstiden drar ut på tiden. Sadelskydden passar både till hopp och dressyrsadlar. Vänligen ange om sadelöverdraget skall sitta på en hoppsadel eller dressyrsadel så anpassar vi gummibandet efter sadelmodell.

OBS: När du lägger beställning på sadelöverdraget måste du fylla i önskat namn i meddelande fältet när du kommer fram till kassan.

Tvättråd för sadelöverdragen

Det går bra att tvätta sadelöverdraget i maskin, vi rekommenderar dig att max tvätta sadelskyddet i 30 grader. Använd ej blekmedel då det förstör färgen på tyget  och undvik sköljmedel. Vår rekommendation är att inte torktumla sadelskyddet då silverbokstäverna kan ta skada av för hög värme och utsätts för onödigt slitage. Häng istället upp sadelskyddet prydligt och låt det torka hängandes. Det går att stryka sadelskyddet på lägsta värmen om så önskas.

Vem tillverkar sadelskydden

Sadelskyddet tillverkas av Ida som är 14år gammal. Hon klipper, syr och stryker på bokstäverna själv. Till sin hjälp och stöttning har hon sin snälla mormor som hjälper till och guidar om något går fel.

Fina recensioner via Trustpilot på sadelskydden

Vi har fått väldigt fina recensioner på sadelskydden från dem som har beställt. Känner du dig osäker så gå gärna in på Trustpilots hemsida och läs samtliga recensioner som Ida har fått.

Gillar du svensktillverkat och egen design så kolla in våra boxskyltar som också designas och tillverkas av Ida. Det finns flera färdiga mallar att välja mellan eller så skapar man sin alldeles egna design.


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik