Trustpilot

Mörkblått sadelskydd

Mörkblått svensktillverkat sadelskydd

Mörkblått sadelöverdrag tillverkat av Ida 14år. Finns i många olika färger och passar alla typer av sadlar.


 


Svensktillverkat mörkblått sadelskydd där hästens namn står. Sadelöverdraget tillverkas i one size vilket innebär att det passar både hopp och dressyrsadlar. Sadelöverdraget är tillverkat i mörkblått polarfleece av mycket hög kvalitet. Önskar man en annan färg på sadelöverdraget så finns det en mängd andra fina färger. Valfritt namn, klubbnamn eller ord ingår i priset med fina silverbokstäver som placeras baktill på sadelöverdraget. Tänk bara på att det ordet, namnet eller klubben kan vara för långt. Det ryms bara ett antal bokstäver på längden.

Med fördel så matchar du ditt mörkblåa sadelöverdrag med vårt fina marinblåa dressyrschabrak. Tillsammans ger det ett väldigt fint intryck.

Tänk dig en nedan:

För en liten eller stor ridskola skulle dessa sadelskydd vara perfekta. Alla ridande elever skull snabbt hitta rätt sadel till rätt ridskoleponny eller ridskolehäst. Risken att fel sadel hamnar på fel häst minimeras samtidigt som det ger ett snyggt och prydligt intryck för ridklubben.

Vid beställning är det viktigt att korrekt information anges

Vid beställning måste Ni ange vilket namn eller ord som Ni på bakvalvet av sadelöverdraget. Detta görs i kommentarsfältet vid utcheckningen. Var noga med att din stavning blir korrekt. För oss är det svårt att i vissa fall veta om ett hästnamn är rätt eller felstavat så vi utgår helt ifrån det Ni har angivit i kommentarsfältet vid utcheckningen.

Vad gäller vid köp av sadelskydd

Varje sadelskydd är unikt och tillverkas enbart mot beställning med namn så vi kan inte lämna något öppet köp eller returrätt på denna produkt.

Leveranstid vid beställning av sadelöverdagen

Leveranstiden är i normala fall två till tre veckor då sadelöverdragen tillverkas mot beställning. Det kan hända om Ida är på semester är har väldigt mycket i skolan att det drar ut lite på tiden. Men då återkopplar vi alltid via mail så snart vi får in beställningen. Våra sadelskydd passar både hopp och dressyrsadlar. Vänligen ange gärna om sadelöverdraget skall sitta på en hopp eller dressyrsadel så anpassar vi gummibandet efter sadelmodell. Generellt gör vi gummibandet något kortare till en hoppsadel då det har kortare kåpor än dressyrsadlar.

OBS: När du lägger beställning på sadelöverdraget glöm inte att fylla i önskat namn i meddelande fältet när du kommer fram till kassan.

Följ våra tvättråd för att bibehålla fint skick på sadelöverdraget

Tvättas sadelöverdraget i max 30 grader och torktumla ej. Häng upp sadelskyddet fint i vått tillstånd och låt det torka. Använd ej blekmedel då det kan förstöra färgen.

Det finns en del som undrar hur vi kom på iden att ta fram sadelskydd. Det hela började med att någonstans på social media såg vi en som hade sytt ett eget sadelöverdrag till sin häst som vi verkligen gillade. Vi började då med att försöka ta fram en mall vilket inte var helt enkelt. Som tur är har Ida en mormor som har  arbetat hela sitt liv som sömmerska och är otroligt duktig på att sy. Så tillsammans med sin mormor har Ida testat sig fram och efter många vändor hittat en mall som passar fint till sadlarna.


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik