Trustpilot

Orange sadelskydd

Orange svensktillverkat sadelskydd

Mycket fint orange sadelskydd i fleece. Sys i Sverige av Ida 14år. Finns i andra färger. Passar dressyr och hoppsadlar. Valfritt namn ingår.


 


Alla Ni som älskar närproducerat och svensktillverkat. Nu har ni möjligheten att beställa ett snyggt svensktillverkat orange sadelskydd där vi stryker på hästens namn med superfina glittriga silver bokstäver Sadelöverdraget är anpassat att passa både hopp och dressyrsadlar.

Sadelskyddet Ni ser på bilderna är tillverkat i fint orange polarfleece av mycket hög kvalitet. Gillar man inte orange så finns det flera andra färger att välja mellan.

Varje sadelskydd levereras med valfritt ord eller namn om man önskar. Detta anger du i kommentarsfältet precis innan du checkar ut, betalar din beställning. Det namn eller ord du väljer trycks med fina silverbokstäver som placeras bak på sadelöverdraget. Det blir perfekt när någon sedan kliver in i sadelkammaren och ser direkt vilken sadel som hör till vilken häst.

Drömmen är att komma in i en sadelkammare där alla sadlar hänger i snygga och prydliga rader väl uppmärkta med hästens eller ryttarens namn på bakvalvet. Oavsett om du har din egen häst eller om det är på en ridskola så behöver aldrig någonsin mer fundera på att någon skall lyckas ta fel sadel av misstag. Det bidrar till att både hästar samt ryttare blir nöjdare och får en trevligare upplevelse.  

Vid beställning av ett sadelöverdrag är det viktigt att:

Vid beställning anger du vilket namn du önskar få placerat på sadelöverdragets bakvalv. Detta gör du vid kommentarsfältet vid utcheckningen. Vänligen var noga med att stavningen blir korrekt, vi utgår helt ifrån det som står i kommentarsfältet. Då vi tillverkar varje sadelskydd mot en specifik beställning med ett unikt ryttarnamn, hästnamn eller ord kan vi varken lämna något öppet köp eller ge returrätt. Då dessa specialtillverkade sadelskydd inte går att sälja vidare till någon annan.

Hur lång leveranstid är det

Leveranstiden är oftast två till tre veckor. Vi burkar alltid maila när vi har fått en beställning och bekräfta lite närmare när sadelskyddet beräknas vara klart för leverans. Ibland går det fortare och ibland tar det lite längre rid. Det beror lite på hur många andra beställningar vi har för tillfället. När du beställer ett sadelöverdrag så ange gärna på vilken typ av sadel sadelöverdraget skall sitta på så vi kan anpassa gummibandet efter det. Sadelskyddet är one size och passar både till hoppsadel och dressyrsadlar men till hoppsadlarna brukar i korta gummibandet lite då hoppsadlar har kortare kåpor. .

OBS: När du lägger beställningen ange önskat namn i meddelande fältet, det gör du när du kommer fram till kassan.

Följ våra tvättråd för lång hållbarhet av sadelöverdragen

Alla våra produkter går att tvätta i maskin men för att besvara sadelskyddet i ett fint skick och bibehålla bokstäverna med glitter så tvätta sadelskyddet i max 30 grader fintvätt. Efter tvätt så hängs sadelskyddet upp för tork. Använd ej torktumlaren då det finns risk för att bokstäverna blir dåliga. Tvätta sadelskyddet med vanligt tvättmedel, använd varken sköljmedel eller blekmedel. Är sadelöverdraget inte kraftigt nedsmutsat så kan du enkelt bara borsta av det med en mjuk borsta och skölja av eventuell fläck under ljummet rinnande vatten. Låt dock sadelskyddet torka innan du sätter dit det på sadeln.


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik