Trustpilot

Gult sadelskydd

Gult svensktillverkat sadelskydd

Exklusivt gult svensktillverkat sadelöverdrag tillverkat i polarfleece. Finns i många olika färger. Passar utmärkt till både hopp och dressyrsadlar.


 


Fint svensktillverkat gult sadelskydd i one size som passar både allround, dressyr och hoppsadlar. Sadelskydden tillverkas i polarfleece i väldigt bra kvalitet och sys av Ida som bara är 14 år gammal. Vid sin sida som hjälp har hon sin snälla mormor som drivit syateljé hela sitt livet och är en väldigt duktig sömmerska. Sadelskydden har sin charm då ingen i stallet har ett likadant. Det är färgglada och förses med valfritt häst eller ryttarnamn. .Det går även bra att bara välja ett ord om man hellre vill det som exempelvis snygging, sötnos, kärlek eller varför inte bara ett hjärta. Du avgör själv vad du vill ha på bakvalet av ditt sadelskydd.

Namnet eller ordet stryks sedan på med fina silverglittriga bokstäver som blänker fint i solljus. Tänk dig bara känslan att komma in i en fin sadelkammare där sadlarna hänger i färgglada sadelöverdrag med hästarnas namn på. Det blir på så sätt väldigt tydligt vilken sadel som tillhör vilken häst och det är svårt att någon av misstag skulle råka ta fel sadel till fel häst.

För att vi skall veta vilket namn ni vill ha på era sadelskydd så är det viktigt att ni vid beställning skriv in det namn som Ni önskar få placerat baktill på sadelöverdraget. Detta anger Ni vid kommentarsfältet som finns vid utcheckningen. Var noga med att Ni verkligen stavar namnet korrekt då vi utgår ifrån det ni har angivit.

När det gäller ångerrätt eller öppet köp har vi tyvärr ingen möjlighet att lämna öppet köp då sadelskydden tillverkas specifikt efter kundorder. Ett tillverkat sadelskydd är unikt för varje kund och det finns ingen möjlighet för oss att ta tillbaka skydden om man ångrar sig. Så öppet köp eller returrätt gäller ej för sadelöverdragen.

Leveranstid på en beställning av ett sadelöverdrag

Leveranstiden är cirka tre veckor, det kan gå lite snabbare. Sadelskyddet är one size vilket innebär att det passar bra till både hopp, allround och dressyrsadlar. Men ange gärna när du beställer om sadelöverdraget skall sitta på en allround, hopp eller dressyrsadel så anpassar vi gummibandet efter sadelmodell.

OBS: När Ni lägger beställningen på sadelöverdraget fyller Ni i önskat namn eller ord i meddelande fältet när Ni kommer fram till kassan.

Följ våra tvättråd

Om Ni följer våra tvättråd kan vi garantera att sadelskydden håller sig fina under väldigt lång tid. Det går alldeles utmärkt att tvätta våra sadelskydd i tvättmaskin men på max 30 grader annars finns det risk att silverbokstäverna kan lossna och släppa sitt glitter. Har du ett sadelskydd utan bokstäver eller ett hjärta så går det bra att tvätta sadelöverdraget i 40grader. Torktumla ej utan häng upp det snyggt på tork när tvättmaskinen har gått klart. Undvik att använda sköljmedel och använd ej blekmedel det förstör färgen på tyget.

Om du använder sadelskydd dagligen kommer du bibehålla ett fint skick på din sadel. Blir sadeln hängades en längre period i sadelkammaren utan att användas så skyddar sadelöverdraget även sadeln mot nedsmutsning och damm. Alla sadlar mår bra av att täckas av ett sadelöverdrag.


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik