Trustpilot

Ljusblått sadelskydd

Ljusblått svensktillverkat sadelskydd

Fint tillverkat sadelskydd i ljusblå färg med silverbokstäver på bakvalvet. Finns att tillgå i andra färger.


 


Snyggt ljusblått sadelskydd svensktillverkat av hög kvalitet anpassat för både hopp och dressyrsadlar. Tillverkade i högkvalitativt ljusblått polarfleece. Sadelskydden går att beställa i andra färger se bilder på hemsidan. Sadelskydden håller en mycket hög kvalitet. Valfritt namn ingår när du beställer ett sadelskydd. Dock finns begränsningar för antal bokstäver som får plats. Namnet stryks dit med fina glittriga silverbokstäver som placeras bak på sadelöverdraget så man ser det när sadeln hänger på plats i en sadelkammare.

På många ridanläggningar rör det sig många olika ryttare. Ibland kan det uppstå frågetecken vilken sadel som hör till vilken häst. Med sadelöverdrag som är försedda med varje hästs namn så minimerar man risken att någon tar fel sadel. Det blir enkelt och tydligt för alla som rör sig på anläggningen vilka häst som skall bära vilken sadel.

Har du ett företag så kan du även välja att marknadsföra ditt företagsnamn eller vill du märka sadeln  med ryttarens namn så går det lika bra. Valen är många och du bestämmer själv vad du vill att det skall stå på sadelskyddet.

Viktigt vid beställning av sadelöverdrag

Vid beställning anger du  hästens namn vid kommentarsfältet vid utcheckningen i kassan. Var noga med stavningen då vi utgår helt ifrån vad som står på beställningen. Har du råkat stava fel där kommer det vara felstavat på sadelöverdraget.

Gäller öppet köp vid beställning av sadelöverdrag?

Varje sadelskydd är unikt och tillverkas bara mot beställning så därför kan vi inte lämna öppet köp eller returrätt. Beställningen är bindande och går inte att makulera efter att vi har börjat tillverka sadelöverdraget

Leveranstid på unika sadelöverdrag

Leveranstiden är i snitt två till tre veckor. Det kan gå fortare men i enstaka fall kan det även ta längre tid då sadelöverdragen tillverkas av Ida 14år och enbart efter beställning. Hon har inga färdiga sadelöverdrag som bara ligger och väntar utan syr dem när det kommer in beställningar.

Sadelskydden passar både dressyr och hoppsadlar. Vänligen ange gärna om sadelöverdraget skall sitta på en hopp eller dressyrsadel så anpassar vi gummibandet efter sadelmodell. Då hoppsadlar har mindre kåpor så drar vi ner på längden av gummiband mot en dressyrsadel.

OBS: När Ni lägger beställning på sadelskyddet anger Ni önskat namn i meddelande fältet när Ni kommer fram till kassan.

Tvättråd för sadelöverdrag

Självklart kan man behöva tvätta ett sadelskydd och det går alldeles utmärkt. Sadelskydden tvättas i maskin på fintvätt max 30 grader så silverbokstäverna inte tar skada. Sadelöverdraget bör ej torktumlas utan häng upp det på tork efter tvättning. Undvik sköljmedel och använd absolut inte blekmedel då det kan förstöra färgen på tyget. Tvätts med fördel med liknande färger.

Fördelarna med att använda sadelskydd

Fördelarna med att använda sadelskydd på din hopp eller dressyrsadel är att du skyddar den när den du inte använder den och den hänger i sadelkammaren. Sadelskyddet ger din sadel skydd mot damm och bibehåller den i ett fint skick. Skulle olyckan även vara framme att någon kommer åt den så ger sadelskyddet ett visst skydd mot vassa föremål som kan skada sadeln.


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik