Trustpilot

Svart sadelskydd

Svart svensktillverkat sadelskydd

Svensktillverkat sadelskydd i fleece. Finns att få i andra färger. Passar alla sadlar. Valfritt hästnamn ingår.


 


Svart sadelskydd eller sadelöverdag till svart sadel. Sadelskyddet är svensktillverkat av Ida som bara är 14 år gammal och passar både hopp samt dressyrsadlar. Sadelskyddet är tillverkat i svart polarfleece av hög kvalitet. Sadelskydden går att få i flera olika färger. Valfritt ord, klubbnamn, hästnamn ingår med fina silverbokstäver som placeras längst upp på bakvalvet .

För en stor ridanläggning måste specialbeställda sadelskydd vara ett  perfekt val. Det är många olika människor som rör sig på anläggningen och ingen känner alla. Kanske har man medryttare som kommer till stallet något dag i veckan för att motionera ens häst eller så bedriver man en ridskola i mindre skala. Tänk vad enkelt det blir för alla som skall rida att direkt kunna läsa sig till vilken sadel som tillhör vilken häst. Risken att någon häst får fel sadel på ryggen minimeras och sadlarna skyddas väl när det hänger prydligt i sadelkammaren.

Vid beställning av ett sadelöverdrag

När Ni beställer ett sadelöverdrag så är det viktigt att ni anger vilket namn eller ord som Ni önskar ha på sadelöverdraget vid kommentarsfältet vid utcheckningen. Var noga med att stavningen blir korrekt.

Returrätt eller inte

Då varje sadelskydd är unikt och tillverkas mot beställning med ett hästnamn eller ord har vi ingen möjlighet att lämna öppet köp eller returrätt. Så öppet köp gäller ej specialtillverkade produkter mot en specifik beställning.

Leveranstid

Leveranstiden är i normala fall cirka två till tre veckor då sadelöverdragen då de tillverkas efter beställning. Ibland kan det av diverse orsaker dra ut på tiden men då återkopplar vi till dig som kund via mail. Sadelskydden är one size och passar både till hopp samt dressyrsadlar. Vänligen ange om sadelöverdraget skall sitta på en hoppsadel eller dressyrsadel så anpassar vi gummibandet efter sadelmodell.

OBS: När Ni lägger beställning på sadelöverdraget måste Ni fylla i önskat namn i meddelande fältet när Ni kommer fram till kassan. Se till att Ni är noggranna med stavningen då vi utgår ifrån vad som står på beställningen.  

För bäst resultatet följ våra tvättråd

Alla sadelöverdrag kan tvättas i maskin. Välj fintvätt och kör maskinen i max 30 grader. Använd tvättmedel men undvik sköljmedel och använd definitivt inte blekmedel. Efter tvätt bör sadelöverdraget hängas upp på tork. Bör ej torktumlas.

Har du flera hästar så mixa gärna färgerna på sadelskydden. Det ger en välkommande och färgglad sadelkammare som gör en glad.

Varför använder man sadelöverdag

Största anledningen till att använda sadelskydd är för att skydda sadeln mot onödigt slitage, damm och  smuts. I många stall finns det katter som gillar att lägga sig på en sadel. Där är det extra bra att skydda sadeln med ett snygg sadelöverdrag. Sadlar som inte används frekvent blir ofta dammig med tiden så även där är det bra att ge sadeln ett extra skydd så när det väl är dags att använda sadeln så är den ren och fräsch.

Bokstäverna finns i dagsläget enbart i silver utförande. Vill man så kan man byta ut ett namn eller ord till enbart en stjärna eller ett hjärta. Ibland räcker en symbol lika långt som en ord.


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik