Trustpilot

Lila sadelskydd

Lila svensktillverkat sadelskydd

Lila sadelskydd i polarfleece tillverkat i Sverige. Finns tillgängligt i flera olika färger. Passar hopp och dressyrsadlar. Uppmärkt med valfritt hästnamn.


 


Om du gillar handgjorda produkter och att det produceras i Sverige har du verkligen hittat rätt. Våra sadelskydd är svensktillverkade av Ida som bara är 14år. Sadelskydden finns i flera olika färger och just detta härligt lila sadelskydd är en väldigt fin färg. Det lila sadelskyddet passar lika bra både till din hoppsadel som din dressyrsadel.

Sadelskyddet är tillverkat i fint lila polarfleece tyg av hög kvalitet. Sadelöverdraget går att få i stort sett vilken färg du vill. Se vår hemsida och saknar du någon färg hör av dig så kan vi se om vi kan hitta exakt den färgen du söker.

Samtliga sadelskydd levereras med valfritt häst eller ryttarnamn om så önskas. Bokstäverna är fin silverfärgade med glitter i som ger ett fint blänk i rätt ljus. Bokstäverna placeras baktill på bakvalvet så du ser exakt vilken sadel som är din när du kommer in i sadelkammaren.

Tänk dig synen att komma in i en sadelkammare där det hänger en massa sadlar med mixade sadelskydd i olika färger och snyggt uppmärkta med respektive hästnamn eller ryttarnamn. På ett stilrent  och elegant sätt skulle sadelkammaren få ett helt nytt utseende. Alla ryttare eller hästägare som rider skulle känna sig trygga med vetskapen om att alla hästar kommer bära rätt sadel. Det finns ingen risk att någon skulle råka ta fel sadel.  

När du lägger din beställning av sadelskydd

Vid beställning ange det namn som du önskar vid kommentarsfältet som dyker upp precis innan utcheckningen. Var noga med stavningen så den blir korrekt. Vi kan tyvärr inte lämna vare sig ej öppet köp eller ångerrätt på kundunika produkter som ett sadelskydd. Dessa sadelöverdrag tillverkas enbart efter kundbeställningar och går inte sälja vidare till någon annan då det är uppmärkta med ett specifikt namn.  

Beräknad leveranstid på ett sadelöverdrag

Leveranstiden är i normala fall cirka två till tre veckor då sadelöverdragen tillverkas efter beställning. Men är det brådskan hör av Er så kan vi försöka att prioritera och göra klart sadelskyddet lite snabbare. I enstaka fall kan det dra ut på tiden om Ida har mycket i skolan för tillfället eller om vi är på semester. Detta kommer vi meddela er så fort vi får in beställningen från webb butiken.

Sadelskydden är anpassade att passa både till hopp och dressyrsadlar m en ange gärna om sadelöverdraget skall sitta på en hopp eller dressyrsadel så anpassar vi gummibandet efter sadelmodell då hoppsadlar generellt har betydligt mycket kortare sadelkåpor än dressyrsadlar.

OBS VIKTIGT: När Ni lägger Er beställning glöm inte att ange hästnamn i meddelande fältet när Ni kommer fram till kassan. Var nog med stavningen.

Tvätt och skötselråd av ditt unika sadelskydd

Lätt nersmutsat sadelskydd borstas av med mjuk borste. Försvinner inte smutsen så tvätta sadelskyddet i maskin men max i 30 grader s bokstäverna inte tappar sitt glitter. Använd ej sköljmedel eller blekmedel. Torktumlas ej efter tvätt utan låt det torka upphängt. Följer du dessa råd så kommer du ha ett fint sadelskydd som ser som nytt ut och håller i många år framöver.


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik