Trustpilot

Rött sadelskydd

Rött svensktillverkat sadelskydd

Mycket fint rött sadelöverdrag i polarfleece. Tillverkas i Sverige. Passar bra till både hopp och dressyrsadlar.


 


Rött svensktillverkat sadelskydd oavsett om det är jul eller inte så är rött alltid fint. Den röda färgen går i kärlekens tecken och vem känner inte stor kärlek till sin häst. Vi tillverkar sadelöverdragen i Sverige. Det sys närmare bestämt av Ida som bara är 14 år gammal. Vid sin sida har hon sin snälla mormor som till och från hjälper henne när det krånglar. Så med andra ord är sadelöverdraget svensktillverkade i rött härligt polarfleece av mycket hög kvalitet. Sadelöverdragen passar allround, dressyr och hoppsadlar, det är därför vi kallar dem one size.

I dagsläget har vi ingen bild på ett rött sadelskydd men det kommer inom snar framtid. Alla våra sadelskydd går att få i andra färger. Om man inte hittar sin favoritfärg, hör av Er till oss så återkommer vi. Sadelöverdragen levereras alltid med ett namn på bakvalvet om så önskas. Det kan vara hästens namn, ryttarens namn eller ett smeknamn. Ni väljer fritt. Namnet eller ordet stryks sedan på med fina silverglittriga bokstäver. En solig dag eller i rätt ljus så gnistrar bokstäverna fint.

Tänk om alla stall kunde ha uppmärkta sadlar med ett fint sadelöverdrag. Det skulle förenkla för många att hitta rätt sadel till rätt häst samtidigt som sadeln hänger väl skyddad i sadelkammaren mot damm och smuts. Det skulle dessutom ge ett fint intryck och en charm som många andra sadelkammare inte kan briljera med.

Vad behöver du ange vid beställning

Vid beställning måste ni ange om Ni önskar ett namn på sadelöverdraget och i så fall vilket namnet. Ni skriver enkelt ner det som en kommentar i kommentarsfältet som ni hittar vid utcheckningen i kassan. Var noga med korrekt stavning då vi bara tillverkar mot beställning och frågar aldrig innan tryck om namnet är korrekt.

Ej öppet köp på sadelöverdragen

När det gäller sadelöverdragen kan vi tyvärr inte lämna något öppet köp eller fri returrätt. Anledningen till det är enkelt eftersom sadelöverdragen bara tillverkas mot kundunika beställningar. Ett tillverkat sadelöverdrag med ett hästnamn på är svårt att sälja vidare till någon annan.

Vad gäller i leveranstid

Leveranstiden är i snitt cirka två veckor men det kan dra ut lite på tiden om Ida har mycket i skolan eller om hon för tillfället är på semester. Skulle vi få in en beställning och inser att det kommer dra ut på tiden så kommer vi återkoppla via mail.

Sadelskydden är one size vilket innebär att det passar bra till alla sadlar men ange gärna om sadelöverdraget är till för en hopp, allround eller dressyrsadel så kan vi anpassa gummibandet efter det.

Ni beställer ett sadelöverdrag glöm inte  att ange namn. Detta gör Ni i meddelande fältet när du kommer fram till kassan. Står det inget namn i kommentarsfältet kommer vi leverera ett sadelskydd utan namn.

Tvättråd för sadelöverdragen

Sadelskyddet tvättas i 30 grader med enbart tvättmedel, använd inte skölj eller blekmedel då det kan förstöra både tyget och glitterbokstäverna. Sadelöverdraget bör ej torktumlas efter tvätt utan hängs upp snygg och prydligt för tork.


Att alltid använda sadelskydd på din sadel gör att du förhindrar onödigt slitage, bibehåller ett fint skick och förhindrar onödigt slitaget.


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik