Trustpilot

Nummerlapp rostbrun

Härligt glittrig nummerlapp i rostbrun färg för användning vid tävling. Enkel att fästa med säkerhetsnål och snabbt byte av startnummer.


 


Rostbrun glittrig startnummerlapp

Snyggt glittrig startnummerlapp i rostbrun färg för tävlingsarenan. Startnummerlappen är väldigt enkel att att använda men fäster den med fördel via medhavd säkerhetsnål direkt på hästens schabraket eller på hästens träns eller varför inte stigbygel med tillhörande ögla. Man byter enkelt startnummer på plats.

Material startnummerlapp

Nummerlappen är tillverkad i härligt glittrigt rostbrunt tyg och försedd med läder baktill. Startnumret är tillverkat i papper och kan enkelt plockas ut och bytas till rätt siffra. Kan återanvändas på hur många tävlingar som helst och är begränsad till max 3 siffror. 

Skötselråd nummerlapp

Om nummerlappen blir smutsig så torkas den enkelt av med en fuktig trasa. Tvätta inte nummerlappen i maskin, vid behov kan man skölja av den under ljummet rinnande vatten men glöm inte att ta bort startnumren då det är tillverkade i papper och blir förstörda av vatten. Använd ej tvättmedel.  

Varför startnummer

Alla hästar som tävlar måste bära ett startnummer för att man enkelt skall kunna kontrollera vilken häst som befinner sig på banan. Varför inte glittra lite extra vid tävlingen och addera ett glittrigt startnummer på din häst. Genom att läsa av hästens startnummer kan man enkelt se alla information om den startande hästen. Vilket år den är född, vad den har för stamtavla och vem som äger hästen. Ibland är ägaren själv som startar hästen men i många sammanhang kan det även vara någon annan. 

Hur använder man startnummerlappen

Man fäster enkelt startnummerlappen med en säkerhetsnål direkt på förslagsvis hästens schabrak eller via en ögla med tryckknapp på hästens träns eller varför inte på stigbygeln. 

Testa att tävla

Om du inte har tävlat så tycker vi verkligen att du skall testa. Det är roligt att göra sig fin och det är roligt att bli bedömd. Att få ett kvitto på att det man tränar på fungerar och även känslan att nästa gång kanske kunna klättra i klasserna och anmäla sig till en lite svårare tävling. Det är lärorikt både för ryttaren och hästen att åka ut till en ny miljö. 

Har man en allroundhäst kan man med fördel variera sitt tävlande mellan både dressyr och hoppning. Man kan delta i lagtävlingar där man är flera från samma klubb som åker iväg på tävling. Det skapar en fin gemenskap och man peppar varandra. Otroligt roligt. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik