Trustpilot

Nummerlapp rund svartsilver

Svartsilver glittrig rund startnummerlapp. Väldigt enkelt att byta startnummer och kan fästas antingen med bifogad säkerhetsnål eller via en ögla med tryckknapp


 


Nummerlapp för tävlingshästen

På tävlingsbanan är det krav på att hästen skall bära sitt startnummer. Detta nummer är inte samma nummer som du har i startfältet utan detta är ett unikt nummer som knyter en sifferkod oftast två eller tre siffror till en häst. På så sätt kan alla som har uppgifter på startande ekipaget härleda startnummer siffrorna på hästen till vilken häst det är. För funktionärerna är det lätt att se att rätt häst befinner sig på framridningsbanan eller på väg in på tävlingsbanan. Dommaren kan kontrollera att rätt ekipage befinner sig inne på banan innan startsignal ges.  

Glittriga startnummerlappar

Den svartsilvriga nummerlappen glittrar fint men är ändå förhållandevis diskret. Den ger en fin touch och gnistrar otroligt fint i solen. Du byter enkelt sifforna inför varje start. Bara dra ut på sidan, bläddra fram till rätt siffra och sen skjuta in den igen. 

Skötselråd från oss

Om nummerlappen mot förmodan skulle bli smutsig så är vårt råd att du torkar av den fuktig trasa. Nummerlappen kan ej tvättas i maskin, då kommer den bli förstörd.    

Hur fäster man startnummerlappen

Det är superenkelt att fästa nummerlappen. Det görs med medföljande säkerhetsnål eller en öppningsbar ögla. Man kan med fördel fäster startnumret schabraket eller varför inte exempelvis på stigbygeln. Det finns en del hästar som lätt kan bli störda om man sätter startnummerlappen på tränset så därför rekommenderar vi att man alltid sätter den på schabraket. 

Material startnummer

Startnummerlappen är tillverkad i svartglittrigt tyg och för att ge en stabil nummerlapp så är baksidan gjord i läder. Med utdragningsbara siffror byter och ändra man lätt startnummer inför varje ny tävling.   

Att bege sig ut och tävla

Att tävla är bland det roligaste som finns. Det är dessutom extra roligt om man känner sig fin. En tävling handlar mycket om helheten av ett helt ekipage. Då menar vi inte bara hästen utan både häst och ryttare tillsammans. Man borstar och fixar med hästen, samtidigt som man själv klär sig fint och ser till att all utrustning skiner. Man plockar fram sitt tävlingsschabrak, sin startnummerlapp och sen ser man till att man har putsat upp tränset. Har man olika pannband så byter man kanske ut pannbandet till sin favorit. Har man inget fint pannband så kanske det är dags att köpa ett. Vi har massa fina stasspannband, se hela sortimentet här. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik