Trustpilot

Nummerlapp rund rosa

Fin rosaglittrig rund startnummerlapp. Försedd med tre startnummer som man enkelt kan ändra. Nummerlappen sätts fast med säkerhetsnål eller med en ögla.


 


Nummerlapp på tävling

När det väl är dags att bege sig ut på tävlingsbanan är det flera saker du måste hålla koll på. En av alla dessa saker är bland annat att hästen behöver bära ett startnummer. En av anledningarna är att funktionärer och domare lätt skall kunna se vilken häst som är på framridningen eller vem det är som rider in på banan och får startsignal. Skulle någon häst komma lös så är det även lätt att kontrollera vilken häst det är. Alla hästar får ett unikt startnummer inför varje tävling.  

Glittriga startnummerlappar

Den runda rosa startnummerlapp ger en fin touch på tävlingsdagen och glittrar fint. Det är enkelt att siffrorna, man bara tar ut dem, ändrar och sen sätter tillbaka dem. Sen är det bara att tävla vidare. 

Skötselråd

All utrustning i stallet blir förr eller senare smutsig. Det är oframkomligt i ett stall. För att hålla nummerlappen i fint skick så är vårt råd att du torkar av den med en fuktig trasa vid behov. Det är absolut förbjudet att tvätta den ej i maskin.    

Fäst nummerlappen

Att fästa våra nummerlappar är enkelt. Antingen använder du öglan med tryckknapp eller säkerhetsnålen som dessutom går att fästa i två riktningar både liggande och stående.  

Material nummerlapp

Våra nummerlappar är tillverkade i härligt glittrigt tyg och  läder på baksidan. Självaste startnumret kan du enkelt byta genom att dra ut dem från sidan och ställa in rätt startnummer.   

På tävlingsbanan

Det är otroligt roligt att tävla och bara känslan av att få göra sig fin inför en start är nästan mer värt än självaste tävlingen. Jag tycker att man alltid skall tävla mot sig själv och sina egna resultat. Tävla handlar om så mycket mer än att vinna. Självklart är det roligt att vinna och något som det flesta fokuserar på men glöm inte att ha roligt tillsammans med din häst på tävlingsbanan. En av alla fina detaljer kan vara våra glittriga nummerlappar. Varför inte matcha nummerlappen med ett av alal våra fina strasspannband. Du ser hela utbudet här. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik