Trustpilot

Nummerlapp svart

Härligt glittrig svart nummerlapp vid tävling. Snabbt och enkelt byte av siffror vi varje enskild tävling. Sätts fast med säkerhetsnål eller ögla.


 


Nummerlapp för tävling

Det är krav på att alla hästar som startar skall bära nummerlapp på en tävlingsbana. Anledningen till det är enkel, det är för att man lätt skall se vilken häst som rör sig inne på banan så man vet att det är rätt ekipage som rider. Dessutom om ryttaren skulle trilla av och en häst kommer lös kan man enkelt ta reda på vilken häst det är. Vi har tagit fram flera olika färger på riktigt fina glittriga nummerlappar som enkelt sätts fast med säkerhetsnål eller en ögla. 

Glittriga startnummerlappar

Vårt svartglittrig startnummerlapp är ganska diskret men ger en fin touch med sitt snygga glitter. Att byta siffrorna är mycket enkelt. Man tar bara ut dem, bläddrar och sen lägger tillbaka dem. Efter det är du redo för din nästa start.

Skötselråd

Om nummerlappen blir smutsig så torka av nummerlappen med en fuktig trasa. Tvätta den ej i maskin och tänk på att siffrorna är gjorda i papper och blir förstörda av vatten.   

Hur fäster man startnummerlappen

Nummerlappen fäster man enkelt med medföljande säkerhetsnål eller med en öppningsbar ögla. Med fördel fäster du startnumret direkt på schabraket eller med öglan på stigbygeln. En del hästar kan bli störda om man sätter startnummerlappen på tränset så vi rekommenderar att man sätter den på schabraket. 

Material startnummer

Startnummerlappen är tillverkad i härligt slitstarkt tyg och  äkta läder baktill. Startnumren är tillverkade av papper som man enkelt kan byta till rätt siffra.  

Att tävla

Att tävla är roligt och det är alltid extra roligt när man känner sig fin. När vi tävlar brukar vi se på helheten av hela hästen. Hästen skall vara noggrant borstad och tävlar vi dressyr vill vi gärna ha knoppar. Efter hästen går vi igenom all utrustning och smörjer både sadel samt träns. Alla tävlingskläder tvättas och vi väljer med stor omsorg ut vilket schabrak hästen skall bära samt om vi vill matcha schabraket med ett strasspannband. Vi älskar allt som glittrar och gillar man glitter skall man ta en extra titt på våra härliga strasspannband. Se hela sortimentet här. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik