Trustpilot

Nummerlapp rosa

Fin rosa glittrig nummerlapp avsedd för användning vid tävling. Man fäster enkel nummerlappen med en säkerhetsnål och byter enkelt startnummer.


 


Rosa fin glittrig nummerlapp

Efter flera kunders önskemål har vi nu tagit hem nummerlappar i rosa färg. Härligt glittriga startnummerlapp för användning vid tävling. Det är enkelt att byta startnummer och man fäster startnummerlappen med bifogad säkerhetsnål eller med tillhörande ögla. Kan sättas både på träns, schabrak eller stigbygel.

Tillverkningsmaterial nummerlapp

startnummerlappen är tillverkad i rosa glittrigt tyg och med läderklädd baksida. Självaste startnumren är tillverkat i papper och plockas enkelt ut för att ändra till rätt siffror. Det gör att startnummerlappen kan återanvändas på hur många gånger som helst.  

Skötselråd startnummer 

Vid nedsmutsning av nummerlapp torka av med fuktig trasa. Startnummerlappen går ej att tvätta i maskin, vid behov kan man skölja av den under ljummet rinnande vatten men glöm inte att ta bort siffrorna som är tillverkade av papper.  

Varför startnummer

Alla hästar som tävlar skall bära ett startnummer för att gör det enkelt att se vilken häst som befinner sig på framridningsbanan eller som startar på banan. Med våra nummerlappar får du en extra liten touch vid tävlingen. Vid sol och fint väder glittrar nummerlapparna extra mycket. Det ger ett exklusivt intryck. Via startnummer kan man enkelt ta reda på mer information om ekipaget. Vem som äger hästen, vem som är ryttaren, ålder på hästen och stam.  

Hur fäster man startnummerlappen

Du fäster startnummerlappen med en bifoga säkerhetsnål på hästens schabrak eller med öglan på hästens träns eller på stigbygeln. 

Har du aldrig tävlat

Har du aldrig tävlat tycker jag att du skall testa. Det är otroligt roligt, lärorikt och man ser sin utveckling med tiden. Träning ger färdighet och det brukar visa sig på tävlingsbanan. Det är lika lärorikt för både hästen och ryttaren att möta nya miljöer. Se bara till att förbereda hästen väl så den är införstådd i uppgiften som förväntas. Träna på en högra nivå hemma och tävla på nivån under så brukar resultatet bli bra. Det som inte fungerar bra hemma på träning fungerar väldigt sällan på tävlingsdagen. Skynda långsamt och glöm inte bort att ha kul längst vägen.  Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik