Trustpilot

Nummerlapp svartsilver

Svartsilver glittrig nummerlapp för tävling. Smidigt byte av startnummer och sätts fast via säkerhetsnål eller ögla.


 


Glittrig nummerlapp

Ni vet väl att det är krav att alla hästar skall bära nummerlapp vid start av en tävling. Vi har tagit fram fina glittriga nummerlappar. Man fäster enkelt nummerlappen på hästens schabrak med en säkerhetsnål eller på tränset alternativt stigbygeln med en ögla. 

Nummerlappen är svartsilver glittrig. Vill man ha en mer diskret nummerlapp bör man gå på den svarta men gillar man att det gnistrar till lite extra så är svartsilver mixen det rätta valet. Alla våra nummerlappar glittrar riktigt fint vid solljus. Du kan utan problem använda nummerlappen hur många gånger som helst. Siffrorna byter man enkelt genom att ta ur dem ur fickan, ändra till rätt startnummer och sen sätta tillbaka siffrorna. Snabbt och smidigt.  

Skötselråd startnummerlapp

Tvättas aldrig nummerlappen i maskin, utan är den smutsig torka av den lite försiktigt med en fuktig trasa. Tänk på att skydda siffrorna mot vatten om du torka av nummerlappen då siffrorna är gjorda i papper. Vid kraftig nedsmutsning så kan du försiktigt skölj av startnummerlappen under ljummet rinnande vatten. 

Hur fäster man nummerlappen

Det är enkelt att fästa startnummerlappen. Det finns två olika alternativ, antingen kan du fästa startnummerlappen med en säkerhetsnål som du med fördel fäster direkt i schabraket. Eller så fäster du nummerlappen med en ögla på exempelvis stigbygeln. Vi föredrar alltid att fästa nummerlappen på schabraket för att vara säkra på att den absolut inte kan störa hästen under starten.  

Ändra startnummer

Det är mycket enkelt att byta startnummer. Du tar ut siffrorna och ändra siffrorna, sen sätter man tillbaka dem. Går att återanvända hur många gånger som helst. Alla hästar och ponnyer som tävlar skall bära nummerlapp. Så varför inte passa på att glittra lite extra på tävlingsbanan. 

Tävla med hästen

Den som aldrig har prövat på att tävla med sin häst tycker jag skall testa. Det är roligt, lärorikt och på något sätt får man ett litet bevis vart i utbildningen man befinner sig. Man märker med tiden att om man fortsätter träna så kommer det ge resultat och man förbättrar sina poäng i dressyren eller hoppar fler banor felfritt. 

En annan sak som också är roligt med tävling är att man känner sig väldigt fin efter att ha putsat på hästen noggrant och sen fått all annan utrustning rengjord. Bara det kan göra att det känns som om man rider bättre. Lägg inte så stor vikt vid självaste resultatet utan se det som om du alltid tävlar mot dig själv och konsekvent försöker förbättra dina egna resultat för varje start. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik