Trustpilot

Nummerlapp guld

Snygg nummerlapp i guld glitter för tävling. Snabbt och enkelt byte av startnummer, fäst med säkerhetsnål eller ögla.


 


Guld starnummerlapp

Smart startnummerlapp i härligt glittrigt guld för tävling. Enkelt att byta startnummer inför varje tävling. Bara ta ut siffrorna, bläddra fram till rätt siffra och sen sätta tillbaka siffrorna igen. Man kan sedan välja om man vill fästa nummerlappen på hästens schabrak med tillhörande säkerhetsnål eller så kan man fästa nummerlappen på hästens träns alternativt stigbygeln med öglan på baksidan som stängs via en tryckknapp. Vi burkar alltid välja att sätta fast startnummerlappen på hästen schabrak för att minimera risken att hästen skall bli störd. 

Varför startnummerlapp

På tävlingar skall alla hästar som starta bära startnummer som fås av tävlingsarrangören. Startnumret följer inte startordningen för dagen utan är ett nummer som gör att du i förteckningen kan se vilken häst som är inne på banan samt vem som äger den och vad den har för ålder samt stamtavla. Dommaren kan lätt kontrollera att rätt häst befinner sig på banan.  

Byt startnummer

Med vår nummerlapp ändrar du snabbt och smidigt startnummer. Varje startnummerlapp är försedd med 3 siffror som enkelt kan plockas ut och bytas till annan siffra. Totalt kan det vara ett startnummer med tre siffror. Nummerlappen kan återanvändas på hur många tävlingar som helst då man enkelt byter ut siffrorna till rätt startnummer. 

Material nummerlapp

Startnummerlappen är tillverkad i tyg med härligt glitter och baksidan är försedd med läder. Fronten är är försedd med startsiffror i papper som enkelt kan ändras efter startnummer som tilldelas. En stor säkerhetsnål medföljer startnummerlappen så man enkelt kan fäste den om man inte vill använda den färdiga öglan. 

Underhåll startnummer

Vid behov torkas startnummerlappen enkelt av med en fuktig trasa. Tvätta ej i maskin och använd inte tvättmedel. Tänk på att siffrorna är gjorda i papper och tål inte vatten så skall du göra rent startnummerlappen så avlägsna siffrorna först och se till att nummerlappen är helt torr innan du sätter tillbaka siffrorna. 

Hur använda startnummerlappen

Man fäster enkelt startnumret med en säkerhetsnål på hästens schabrak eller via en ögla som får att fästa på tränset eller stigbygeln. 

Matcha gärna startnummerlappen med härligt glittriga benskydd på framridningen eller varför inte ett fint strasspannband. När vi tävlar brukar vi alltid försöka matcha allt och sätta på hästen den finaste utrustningen vi har. Med lite tur kanske det kan bidra till ett finare helhetsintryck och en extra poäng. Vem vet. Kom dock ihåg att det inte är tillåtet att starta dressyrtävlingar med benskydd på hästen men det flesta rider fram med benskydd och tar av dem precis innan det går i på banan. 

 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik