Trustpilot

Nummerlapp rund svart

Rund svart glittrig nummerlapp. Där du enkelt byter startnummer. Nummerlappen kan enkelt fästas med tillhörande säkerhetsnål eller ögla med tryckknapp.


 


Svart glittriga rund nummerlapp

När man tävlar måste hästen bära startnummerlapp. Det är föra att man enkelt skall kunna se vilken häst som är inne på banan eller på framridningsbanan. Som åskådare kan man enkelt via startnumret ta reda på vilket ekipage det är. Våra statnummer glittrar otroligt fint och du fäster dem enkelt med säkerhetsnål eller en ögla med tryckknapp.  

Härligt glittriga 

Våra runda svartglittrig nummerlappar ger ett diskret men ger en fin utseende som glittrar fint i solljus. Du kan enkelt byta siffrorna. Det är bra att dra ut dem och bläddra fram till rätt siffra för att sen sätta tillbaka den. Det innebär att nummerlappen kan återanvändas hur många gånger som helst. 

Skötselråd av nummerlapparna

Vid smuts torka av nummerlappen med en trasa. Tvätta ej och tänk på att siffrorna är gjorda i papper som inte tål vatten.   

Fäst nummerlappen

Du fäster snabbt och smidigt nummerlappen med säkerhetsnål eller en öppningsbar ögla med tryckknapp. Du kan välja att bära den på schabraket eller med öglan på stigbygeln. Vår rekommendation är att sätta nummerlappen direkt på schabraket där den syns väl och inte stör ekipaget.  

Material 

Startnummerlappen är tillverkad i snyggt slitstarkt glittertyg och  äkta läder baktill. Siffrorna är tillverkade av papper.  

Att tävla med sin häst

Att tävla med sin häst är otroligt roligt. Man känner sig alltid extra fin med tävlingskläder, knoppar och en välpolerad häst. Man vill ge ett så fint helhetsintryck av hela ekipaget. Borsta, putsa av utrustning och sätt på dig dina tävlingskläder. Samt glömt inte att ta med startnummerlappen. Vi gillar allt som glittrar så ta gärna en extra titt på våra härliga strasspannband. Du hittar dem här. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik