Trustpilot

Nummerlapp rund guld

Fin rund guld glittrig nummerlapp. Byt ut siffrorna snabbt och smidigt. Fäst startnummerlappen med tillhörande säkerhetsnål eller med en ögla med tryckknapp.


 


Startnummerlapp för hästen inför tävling

När man tävlar är det krav på att hästen skall bära startnummerlapp på en tävlingsbana. Det gör det enkelt för andra att kolla upp vad det är för häst i närheten. Dommaren kan kontrollera att det är rätt häst som kommer in på banan och alla funktionärer kan hålla koll på alla ekipage. Står du som funktionär på framridningsbanan kan du enkelt kolla upp om rätt häst är redo att röra sig mot tävlingsbanan i rätt tid. Det är enkelt att ändra startnummer och enkelt att fästa den på utrustningen.  

Glittriga nummerlappar

Guld som glittrar gör våra nummerlappar unika. Vem vill inte glittra lite extra när man är på tävlingsbanan. Med våra nummerlappar gör du tävlandet enkelt. Du kan snabbt och smidigt byta siffrorna och du väljer själv hur du vill fästa nummerlappen. Antingen kan du ha den på tränset, på stigbygeln, förbygeln eller varför inte fästa den på schabraket. 

Skötselråd nummerlapp

När eller om nummerlappen blir smutsig så är det enkelt att bara torka av dem med en fuktig trasa. Det är viktigt att du inte tvätta den ej i maskin för då kommer den bli förstörd.   

Fäst nummerlappen

Det är smidigt att fästa nummerlappen. Du kan välja på att använda öglan som försluts med en tryckknapp eller med medföljande säkerhetsnål som dessutom går att fästa i två olika riktningar. Vi brukar oftast sätta den på förbygeln om vi tävlar i hoppning och på schabraket om vi tävlar i dressyr.  

Vilket material är startnummerlappen av 

Alla våra startnummerlappen är gjorda i glitter tyg. Dels för att glittret skall få lång hållbarhet och baksidan är gjord av läder för att ge stabilitet. Alla siffror ändras enkelt genom att man drar ut siffrorna på sidan av nummerlappen. Bläddra fram till det nummer du behöver och sen för du tillbaka siffrorna igen.   

Att tävla skall vara roligt

Ibland tycker vi att folk missar poängen med att tävla. Tävla handlar inte bara om att vinna eller placera sig. Tävla handlar om så mycket mer. Det handlar om att se sig själv och sin häst utvecklas. Ta sig fram till nya nivåer och få bekräftat att det som har fungerat på träning även kan fungera på tävling. Känslan att bara få göra sig fin inför en tävlingsdag är magiskt. Att få använda sitt fina tävlingsschabrak, få knoppa hästen och putsa upp sina egna stövlar. Bara det ger en känsla av att man är duktig och när allt är fint så rider man oftast lite bättre och helheten för ekipaget blir ett helt annat än på hemmaplan. Vill man så kan man med matcha sitt träns med ett härligt glittrigt strasspannband som går i just dina tävlingsfärger. Se hela vårt utbud av härliga strasspannband här. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik