Trustpilot

Nummerlapp rostbrun bett

Snygg rostbrun nummerlapp med härligt glitter. Försedd med fint miniatyr bett. Enkelt att byta siffror, sätts fast med tillhörande säkerhetsnål eller ögla.


 


Rostbrun nummerlapp

Snygg, smart nummerlapp i glittrigt rostbrun färg. Tyget som nummerlappen är tillverkad i glittrar fint i solen. Vi har valt att förse nummerlappen med siffror som man lätt kan ändra så byte av startnummer sker otroligt smidigt. Man fäster väldigt enkelt startnummerlappen på hästens schabrak med hjälp av en ganska stor säkerhetsnål som medföljer eller på hästens träns eller stigbygel med en ögla på baksidan som stängs med tryckknapp. 

Skötselråd nummerlapp

Vid behov torka av nummerlappen med en fuktig trasa, tvätta ej i maskin samt använda er starka rengöringsmedel. Tänk på att startsiffrorna är tillverkade i papper och blir förstörda om det utsätts för vatten. 

Användning av startnummerlapp

Fäst startnummerlappen på hästens schabrak via en medföljande säkerhetsnål eller på hästens träns, stigbygel med tillhörande ögla. Alla hästar som tävlar behöver bära sitt startnummer vid start. 

Materialval startnummer

Startnummerlappen är tillverkad i rostbrunt glittrigt tyg som ger en superfin effekt soliga dagar. Baksidan är tillverkad i läder. Startsiffrorna är gjorda i papper och kan enkelt plockas ut och ändras vid behov. 

Att tävla sin häst

Att tävla sin häst är spännande och roligt. Vi tycker alltid man skall tävla mot sig själv och försöka förbättra sina egna resultat. Anmäl dig till en tävling som ligger i nivå på den träning du gör i vardagen. När du sen tävlar får du ett kvitto på att det som funkar bra på träning också fungerar bra på tävling. Det är ytterst sällan något fungerar på tävling som inte fungerar på träning så välj att lägga dig på rätt nivå där du och hästen befinner sig. 

Genom tävlandet kan du sedan träna vidare på sånt som gick mindre bra och där du känner att du behöver öva på. Övning ger färdighet och fortsätter du på ett strategisk sätt träna vidare så kommer du på sikt kunna gå upp i klasserna och tävla på en högre nivå. 

Otroligt roligt att få klä sig fint och visa upp hästen när den är som finast. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2023 Design By Jakida Powered by Quickbutik