Trustpilot

Vit topp med spetskrage

Snyggt stilren vit topp med spetskrage och eleganta knappar. Tillverkad i material som andas och stretch för bästa passform.


För mer information, se nedan.   

 


Fin elegant vit topp för träning, tävling eller för den som vill vara fin till vardags. Toppen är tillverkad i ett material som andas väl och har fin stretch som bidrar till en följsam passform. 

När det kommer till träning och  tävling är det inte bara prestationen som spelar roll, utan även utseendet. En stilren och funktionell tränings eller tävlingstopp är ett måste för varje ryttare som strävar efter att se och känna fin på för dagen. Vår vita topp med spetskrage är speciellt utformad för att ge dig både stil och komfort under varje ridpass. 

Toppen har en elegant spetskrage, fina knappar och kort ärm. Spetskrage ger en touch av klassisk elegant stil. Den passar lika bra som tävlingströja som till att man vill vara fin till vardags. Den korta ärmen ger dig full rörelsefrihet och gör att du kan rida med precision och stil. 

Varma dagar kan du enbart bära tröjan, kyligare dagar kan du bära en pullover över men ändå visa den fina kragen. 

Denna tidlösa design ger ett klassiskt och fint intryck och passar vid flera olika tillfällen. Kragen är försedda med klassiskt fina knappar som skapar en fin detalj.

Toppen är tillverkad i andningsbart material för optimal komfort. Den är tillverkad av en blandning av polyeter och spandex som inte bara är lätt och bekvämt att bära utan den andas också. Detta innebär att du kan hålla dig sval och torr även under de mest intensiva tränings eller tävlingsförhållandena. 

Toppen passar inte bara perfekt för hästtävlingar, utan den fungerar lika bra för träning och vardagliga aktiviteter. Den stilrena designen och det eleganta utseendet gör att du kan se och känna dig snygg oavsett vad dagen har att erbjuda. Vare sig du rider på tävlingsbanan, tränar på ridbanan eller bara sitter en dag på kontoret.

Kvalitet och hållbarhet. Vi strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet, och vår vita tröja med spets är inget undantag. Varje söm är noggrant utförd för att säkerställa hållbarheten en lång tid framöver. Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik