Trustpilot

Marinblå topp med spetskrage

Stilren marinblå topp med vit spetskrage och fina knappar. Tillverkad i aningsbart material och stretchtyg för bästa passform.


För mer information, se nedan.   

 


Upplev elegansen och funktionaliteten med vår marinblå topp, perfekt för den stilmedvetna ryttaren. 

Toppen är tillverkad i ett högkvalitativt material som kombinerar polyeter och spandex, som ger dig en topp som andas, vilket gör att du håller dig sval och torr även under de mest krävande ridpassen.

Den unika designen med vit spetskrage och sofistikerade knappar tillför en klassisk touch till din outfit, oavsett om det är till tävling, träning eller vardagsbruk.

Den korta ärmen ger optimal rörelsefrihet. Toppen kan bäras enskilt under varma dagar eller under en pullover för att framhäva den vackra kragen när temperaturen sjunker. Eller under kavajen på tävlingsbanan.

Vare sig du siktar på att dominera tävlingsbanorna eller bara vill vara stilfull i vardagen så är vår marinblåa topp med spetskrage det självklara valet för dig som satsar på kvalitet och elegans.

Finns i flera olika storlekar. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik