Trustpilot

Nummerlapp guld bett

Nummerlapp i guld, fint dekorerat med ett litet bett. Glittrar fint på hästen. Enkelt att byta startnummer och lätt att fästa på hästen.


 


Nummerlapp i guld glitter med bett

Exklusive nummerlapp i guld dekorerad med ett miniatyrbett. Ger ett fint intryck och glittrar otroligt fint i solljus. Enkel att fästa på hästen antingen via en säkerhetsnål eller en ögla med knäppe. Den lilla dekorationen ger en extra touch till nummerlappen. 

Användning av startnummer

Alla hästar som tävlar bär startnummer. Här har du en startnummerlapp där du snabbt och smidigt kan byta siffrorna. Bara plocka ur siffrorna, bläddra fram till rätt nummer och stoppa tillbaka igen. Det innebär att du kan återanvända startnummerlappen hur många gånger som helst.  

Material

Startnummerlappen är tillverkad i härligt guldglittrigt tyg som gör sig som bäst i solljus. Baksidan är i läder och den är försedd med en ögla och en stor säkerhetsnål som man enkelt kan fästa i hästens schabrak. 

Skötselråd nummerlapp

Om nummerlappen är smutsig så kan man enkelt torka av den med en fuktig trasa. Nummerlappen bör ej tvättas i maskin. Tänk på att startsiffrorna är tillverkade i papper och tål inte vatten. Kommer det i kontakt med vatten kommer det bli förstörda. 

Hur använder man nummerlappen

Man fäster nummerlappen med hjälp av en ögla direkt på hästens träns eller på stigbygeln eller så fäster man nummerlappen direkt på hästens schabrak med medföljande säkerhetsnål. 

Alla hästar som tävlar bär nummerlappar. På så sätt blir det enkelt både för domaren och funktionärerna att se att rätt häst befinner sig på rätt plats. För den som är nyfiken på ett ekipage kan enkelt ta redan på vem som äger hästen, vem som rider den för dagen, hur gammal den är och vad den har för stam. 

Anmäl dig till en tävling

Anmäl dig gärna till en tävling  och mät vart du och din häst befinner er i utbildnings skalan. Vet du inte vilken klass du bör anmäla dig till fråga din tränare vad hon tycker. På så sätt kan du enkelt mäta dina resultat mot vart du befinner dig i träningen. Vad du behöver träna vidare på och vad som redan sitter. 

Det är otroligt roligt att få kvitto på att det man tränat på sitter på tävling och det man måste arbeta på visar resultat med tiden. På så sätt kan man hela tiden utmana sig själv och fokusera på saker som behöver förbättras.   

Det är roligt att få göra sig fin inför en tävling och det är otroligt lärorikt för hästen att få möta en ny miljö. Det blir en form av miljöträning. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik