Trustpilot

Design 2

Boxskylt med design 2

Beställ en boxskylt med din egen unika design eller välj bland våra färdiga mallar.


 


Är du sugen på att skapa dig din alldeles egen unika boxskylt så finns möjligheten här. Vi tillverkar boxskyltarna själva och det håller en hög kvalitet. Du följer antingen någon av våra färdiga mallar eller så kommer du med dina egna önskemål och vi tar fram ett korrektur på hur just din boxskylt skulle kunna se ut.. På bilden här ser du en boxskylt som vi tog fram en sommar när Ida hyrde en ponny från Karlshems gård som ligger ute på Ekerö. Men som sagt det är bara din egen fantasi som sätter gränserna på hur just din boxskylt kommer att se ut. Du kan även bolla idéer med oss så försöker vi ta fram ett förslag som vi tror att du kommer gilla.

Materialval på boxskylten

Vi har valt att använda oss av akryl när det gäller själva boxskylten. Akryl är ett bra material som dels är hårt men som med lätthet går att borra hål i utan att skivan tendera att spricka som plast ofta gör. Väl på akrylskivan monterar vi på den design som vi har tagit fram på själva boxskylten till dig. För att bevara fotofilmen så den inte blir förstörd när det hänger på plats har vi valt att montera på en skyddande plastfilm över själva fotoutskriften. När man monterar på den skyddande filmen kan det uppstå små luftbubblor som är helt omöjliga att få bort. Det är inget som stör men det kan förekomma. Boxskylten levereras utan skruv och skruvhål men för den som önskar skruva upp skylten kan lätt borra hål i den. Vi har valt att sätta upp vår med dubbelhäftande tejp för att slippa skruva hål i boxväggen. 

Val av design

Du kan välj mellan olika färdiga mallar eller helt komma på din egen design. Vem säger att en boxskylt alltid skall vara i ett liggande format, varför kan den inte vara i ett stående format? Som du märker så är det bara man själv som sätter gränsen för hur ens egen boxskylt skall se ut. För att få till en optimal boxskylt är det viktigt att ni ger oss korrekt information när det gäller hästens fullständiga namn, när den är född, eventuell stamtavla och om ni vill ha något ägarnamn på boxskylten. Bilden är otroligt viktigt. Om bilden är dålig är det nästan omöjligt att få till en snygg boxskylt. Med fördel mailar ni oss flera olika alternativ så vi kan testa oss fram till en boxskylt som blir bra. Det viktigaste är att bilden är skarp med det menar vi gärna högupplöst och att föremålet är väl placerat helst i mitten av bilden. 

Innan boxskylten trycks

Alla information mailas till [email protected]. Innan vi trycker skylten kommer Ni vara tvungna att godkänna ett korrektur. Vi trycker aldrig en skylt utan att kunden har godkänt både designen, texten samt layouten. Anledningen till det är att vi inte kommer ha möjligheten att trycka om skylten. En tryckt skylt som är godkänd av kunden kommer levereras oavsett om man kommer på att man vill göra förändringar efter tryckning. 

Öppet köp / Ångerrätt

Observera att vi inte lämnar öppet köp eller ångerrätt på boxskyltarna då det tillverkas efter beställning. Däremot tillverkar vi ingen namnskylt innan Ni har godkänt ett korrektur.


Relaterade produkter

Boxskylt med design 1

Boxskylt med design 1

495 kr
Design 5 på boxskylt

Design 5 på boxskylt

495 kr
Design 6 på boxskylt

Design 6 på boxskylt

495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik