Trustpilot

Design 6

Design 6 på boxskylt

Beställ din unika boxskylt från oss. Du bestämmer och vi tillverkar. Det är roligt att ha en boxskylt som inte liknar någon annans.


 


Tänkt helt utanför boxen och ta fram egendesignad boxskylt som inte följer normen. Varför skall man alltid ha en boxskylt som följer alla andras boxskyltar? Med oss kan du skapa en boxskylt som sticker ut, är färgglad eller har ett helt annat utseende än alla andra boxskyltar. Men för den som vill kan man även gå på det traditionella och välj en av det förslag vi har eller göra en liten eller stor förändring på en redan färdig design. Det är helt upp till dig vilken design, vilket formspråk och hur du vill att din boxskylt skall se ut. Om du ger oss dina önskemål så försöker vi sedan skapa en boxskylt som uppfyller alla dina krav och önskemål. Vi kan även hjälpa dig på vägen om du inte vet exakt hur du vill att boxskylten skall se ut. Här har vi tagit fram ett förslag till en medryttarponny som Ida hade tidigare. 

Boxskylten tillverkas i ett hållbart material

Vi har valt ett hållbart material till boxskyltarna som är akryl. Med det menar vi att akryl har en bättre hållbarhet än ren plast som ofta kan spricka och gå sönder med tiden. Det går alldeles utmärkt att borra hål i en akrylskiva vilket ofta fungerar betydligt sämre i plast. Våra boxskyltar levereras utan borrhål och skruv men vill man skruva upp boxskylten så kan man enkelt själv borra håll. Vi rekommenderar att man använder dubbelhäftande tejp för montage. 

På akrylskivan monteras fotoutskriften och över fotoutskriften sätts en skyddande plastfilm. Det är otroligt svårt att montera plastfilmen utan några små luftbubblor så det kan förekomma små, små luftbubblor men det är inget som stör själva boxskyltens utseende. 

Välj din egen boxskylts design

Välj helt fritt hur din boxskylt skall se ut. Du kan ta inspiration från våra färdiga mallar eller så kan du välja helt fritt efter dina egna önskemål. Det är det som gör våra boxskyltar så unika. Man behöver inte följa en färdig mall men om man vill kan man utgå ifrån en mall. Våra olika designmallar är mest till för att ge inspiration till hur en boxskylt kan se ut och som hjälp på traven. Maila oss dina önskemål samt bifoga några väl valda bilder och se till att alla information du vill ha med på boxskylten finns med i mailet och är rättstavat så kommer vi tillbaka med ett första utkast eller några följdfrågor. Du når oss på [email protected]

Vill lämnar tyvärr inte öppet köp eller ångerrätt på tillverkade boxskyltar

Vi hoppas att ni förstår att vi inte kan lämna något öppet köp eller någon ångerrätt på boxskyltar som är specialtillverkade efter era önskemål. Vi är dock väldigt noga med att skicka korrektur för godkännande innan vi printar ut själva boxskylten och monterar den. Inga boxkyltar tillverkas innan vii skriftligt per mail godkänt korrekturet. 

Skötselråd av en boxskylt

Efter att boxskylten är monterad kan det hända att Ni önskar torka av den om den blir smutsig. Det går utmärkt att torka av boxskylten med en fuktig trasa men använd inga rengöringsmedel som kan skada och förstöra boxskylten. Tänk på att vassa föremål kan förstöra och repa boxskylten.


Relaterade produkter

Boxskylt med design 1

Boxskylt med design 1

495 kr
Boxskylt med design 2

Boxskylt med design 2

495 kr
Design 5 på boxskylt

Design 5 på boxskylt

495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik