Trustpilot

Design 1

Boxskylt med design 1

Boxskylten är tillverkad i akryl där man har monterat en fotofilm. Välj mellan flera olika designmallar eller skapa en skylt efter eget formspråk.


 


Skapa din alldeles egen unika boxskylt med ditt eget formspråk av hög kvalitet. Antingen kan du välja en färdig designad mall  som finns som du ser på vår sida eller så ger du oss dina önskemål så tar vi fram ett nytt förslag till dig. Här är ett exempel på vår boxskylt som vi har till vår häst idag. Men valmöjligheten är obegränsad. Du kan ändra typsnitt på texten. Du kan välja en annan bakgrundsfärg. Man kan välja att ha namnskylten stående istället för liggande. Det  är bara fantasin som sätter gränserna. 

Material på boxskylten

Själva boxskylten består är en kraftig akrylskiva där man sen monterar på en fotofilm. Över fotofilmen sätts en plastfilm för att skydda fotofilmen mot eventuell väta. Akrylskivan är stabil och vill man skruva upp den så går det bra borra skruvhål i skivan. Observera att det kan förekomma små luftbubblor när man monterar på den skyddande plastfilmen, det är näst intill omöjligt att få till det utan någon luftbubbla. Men vi rekommenderar starkt att man skall ha en skyddande film över för att inte förstöra själva foto utskriften då den kan vara känslig mot vatten och vassa föremål.   

Design på boxskylten

Välj mellan flera olika designmotiv eller skapa din alldeles egna design. På första sidan ser du ett antal olika skyltar vi har tagit fram. Om Ni vill beställa en boxskylt maila oss en högupplöst bild samt alla information du vill ha med på boxskylten. Tänk på att det är viktigt att du ger oss korrekt text som skall stå på namnskylten så den blir korrekt. Korrektur på boxskylten mailas för godkännande innan vi tillverkar namnskylten. Bild och text mailas direkt till [email protected]

Val av bild 

För att skapa en fin boxskylt så är det ganska avgörande vilken bild man väljer på sin boxskylt. Bilden gör väldigt mycket. Ibland kan vi behöva testa med flera olika bilder för att få fram en riktigt fin boxskylt. Det kan vara värt att testa både stående och liggande bilder men det viktigaste är att bilden är riktigt skarp att föremålet på bilden är placerat i mitten för att optimera utseendet på boxskylten och få till det snyggt. Det går lika bra att använda svartvita bilder som bilder i färg det viktigaste är att det är skarpa och har en hög upplösning för då kan man alltid laborerar lite med bilden.

Öppet köp / Ångerrätt på boxskyltar

Som på det flesta varor som beställs efter kundens specifika önskemål och som inte massproduceras så lämnas inget öppet köp. Observera att vi har ingen som helst möjlighet att lämna öppet köp eller ångerrätt på boxskyltarna då dessa enbart tillverkas efter beställning. Däremot tillverkar vi ingen namnskylt innan Ni har godkänt ett korrektur. Innan vi trycker skylten kan du välja att göra hur många förändringar du vill men när skylten väl är tillverkad så går det inte att göra flera förändringar. 

Skötselråd på boxskyltar

Det går bra att torka av boxskylten med en fuktig trasa. Men undvik rinnande vatten. Använd ej starka rengöringsmedel utan håll dig till en fuktig trasa. Rengöringsmedel kan förstöra plastfilmen och förorsaka missfärgningar i plasten.


Relaterade produkter

Boxskylt med design 2

Boxskylt med design 2

495 kr
Design 5 på boxskylt

Design 5 på boxskylt

495 kr
Design 6 på boxskylt

Design 6 på boxskylt

495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik