Trustpilot

Design 5

Design 5 på boxskylt

Vi tillverkar boxskyltar. Du väljer design och får den tillverkad i akryl med utskriven fotofilm som monteras på. Ingen boxskylt är den andra lik.


 


Är du sugen på att ha en designad boxskylt som är unik eller alltid varit sugen på att skapa din alldeles egna modell så har du nu alla möjligheter. Antingen följer du någon av våra mallar eller så kommer du med egna önskemål som vi försöker ta hänsyn till och forma oss efter. Du kan skapa en boxskylt som ser ut som alla andras eller så kan du tänka helt utanför boxen och skapa en boxskylt som inte är likt något annat. Du kan välja helt fritt bland färger, varför skall en boxskylt var svart i bakgrunden den kan väl lika väl vara rosa eller ha någon annan färg. Skall boxskylten innehålla en bild eller flera bilder? Vilket typsnitt skall texten på boxskylten vara skriven i, det traditionella eller nått helt annat? Som sagt det är bara fantasin som sätter gränserna. Här har vi tagit fram ett förslag på en boxskylt till en av Idas vänner som har ett litet gulligt russ. . 

Vilket material har vi valt att tillverka boxskylten av

Vi har valt att tillverka våra boxskyltar i ett material som heter akryl. Anledningen till att valet hamnade på akryl är för att akryl har en bättre hållbarhet än ren plast och går att borra hål i utan att det finns risk för att skivan spricker eller går sönder som plast har en förmåga att göra. Akrylskivan ger även en hård boxskyllt som sitter fint när den väl är monterad. På själva akrylskivan monterar vi på en foto utskrift på själva boxskylten och över det placeras sedan en skyddande film av plast som gör att fotofilmen inte blir förstörd av vatten eller annat som kommer åt den. Observera att det är väldigt svårt att placera på den skyddande filmen på foto utskriften utan att det uppstår små luftbubblor.  

Design mallar av boxskyltar

Du kan antigen välja en helt färdig mall eller så väljer du fritt hur du vill att din design av en boxskylt skall se ut. Det vi behöver från dig är dina önskemål, korrekt information om vad som exakt skall stå på boxskylten. Var noga med stavningen så den är korrekt. Se behöver vi bra bildmaterial om du önskar ha med något fotografi på boxskylten. Fotografiet behöver vara skarpt och hålla en hög upplösning. Du väljer fritt om du vill gå på färgfotografier eller svartvitt. Båda två fungerar lika bra för oss.  All information mailar du direkt till oss på mail adressen [email protected]

Vad gäller vid köp av boxskylt

Eftersom alla boxskyltar vi tillverkar är specialbeställda av Er som kund så är det omöjligt för oss att lämna öppet köp. En boxskylt som väl är tillverkad gå inte att lämna tillbaka eller ångra men det som är viktigt att veta är att vi tillverkar aldrig en boxskylt förrän ni har godkänt ett korrektur och sagt att den är okej. 

Skötselråd för bäst hållbarhet av boxskylten

Genom att vara försiktigt med starka rengöringsmedel så håller sig boxskylten i ett fint skick. Om behov finns torka bara av boxskylten med en fuktig trasa men använd ej rengöringsmedel som kan skada boxskylten.


Relaterade produkter

Boxskylt med design 1

Boxskylt med design 1

495 kr
Boxskylt med design 2

Boxskylt med design 2

495 kr
Design 6 på boxskylt

Design 6 på boxskylt

495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik