Trustpilot

Svart/ljusrosa fleecelindor

För dig som älskar rosa så finns våra svarta fleecelindor både med ljusrosa och mörkrosa glitter. Matchas med fördel med våra snygga glitter boots.


 


Fina fleecelindor i svart med ljusrosa förslutning

För dig som älskar rosa så finns våra svarta fleecelindor både med ljusrosa och mörkrosa glitter. Vi har även tagit fram helt rosa lindor om du hellre vill ha det. Matcha gärna våra ljusrosa benlindor med vårt fina ljusrosa schabrak eller varför inte våra glittriga rosa boots. 

Våra fina svarta fleecelindor med ljusrosa förslutning. Försedda med rejält kardborreband för säker användning. Vi har lagt stor fokus på säkerhet och därför valt att använda extra långa och breda kardborreband då vi vet att dessa slits med tiden. Hela 25cm långa och 5cm breda men härligt ljusrosa glitter som gnistrar otroligt fint i solen. 

Fleecelindorna är cirka 3,5 meter långa. Har man en ädel häst eller en ponny kommer man uppleva att fleecelindorna är för långa. Men då kan man enkelt klippa av dem till önskad längd så det passar perfekt till din häst.

Tvättråd för fleecelindor med glitter

När fleecelindorna är smutsiga går det bra att handtvätta dem. Det är viktigt att Ni innan tvätt ser till att försluta kardborrespännerna annars har kardborreband en förmåga att förstöra tyget. Använd enbart tvättmedel, hoppa över både sköljmedel och blekmedel.  

Glitterspännerna tål inte för hög värme så torktumla eller tvätta inte lindorna i varmt vatten utan använd ljummet vatten. Efter tvätt häng upp dem på tork. Med fördel ser du till att hänga dem rakt så går det så mycket fortare att sedan linda upp dem när det har torkat.

När du lindar upp lindan tänk på att kardborreförslutningen skall vara längst in så när du lindar på hästen i slutet försluter linda. Känner du dig osäker på hur man skall linda hästens ben så kan vi tipsa dig om att läsa våran guide som vi har tagit fram. Lär dig linda hästens ben.

När  man beställer en uppsättning så får men ett komplett kitt som innebär en uppsättning på fyra stycken benlindor. 

Använd paddar under fleecelindorna

Vår rekommendation är att man alltid använder paddar under själva fleecelindan. Vi vet att många säger att under fleecelindor behöver man inte använda några paddar utan det går bra att linda hästens ben direkt. Det kan man säkert göra men vi rekommenderar starkt att man använder paddar. Det ger hästen en mycket jämnare tryck över hela benet när du lindar benet och risken att du råkar linda hästens ben  för hårt minimeras. Med paddar undviker du även eventuella skav som kan uppstå av en benlinda om den inte sitter perfekt runt hästens ben. Med fördel så lämnar du en liten bit av padden i både överkant och underkant så benlindan aldrig kan skära in i hästens ben och eventuellt förorsaka skav.

Har du svårt att få till ett bra lindat ben ta hjälp av någon kunnig i stallet som ser på när du lindar och som kan komma med tips hur du får till det på ett snyggt sätt.

Våra benlindor med glitter gör sig absolut som bäst när solen skiner då glittret ger ett fantastiskt fint intryck.


Relaterade produkter

Svart/mörkrosa fleecelindor Svart/mörkrosa fleecelindor

Svart/mörkrosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Svart/turkosa fleecelindor Svart/turkosa fleecelindor

Svart/turkosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Svart/roseguld fleecelindor Svart/roseguld fleecelindor

Svart/roseguld fleecelindor

399 kr 495 kr
Bruna fleecelindor med glitter Bruna fleecelindor med glitter

Bruna fleecelindor med glitter

399 kr 495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik