Trustpilot

Svart/turkosa fleecelindor

Våra eleganta och stilrena fleecelindor ger ett exklusivt intryck. Vi har lagt stor fokus på säkerhet och försett lindorna med 25cm lång förslutning.


 


Svarta fleecelindor med turkos glitterförslutning

Beställ våra eleganta och stilrena fleecelindor i svart med turkosa glitterspännen som ger ett exklusivt intryck när du rider. Framför allt soliga dagar så får du ett härligt glitter från benlindans förslutning. Gillar du glitter så kommer du garanterat inte bli besviken.

Säkra fleecebenlindor

Vi har designat våra benlindor med fokus på säkerhet. En benlinda som går upp under ett ridpass kan ha förödande konsekvenser och för klena kardborreband slits med tiden. Därför har vi valt att ta till en rejäl förslutning som är klädd med snyggt glittrigt PU-läder (ett annat ord för konstläder). Förslutningen är rejält tillagd med en bredd på 5cm och hela 25cm lång. Detta ger dig garanterat en säker benlinda som inte kommer gå upp under ditt ridpass.

Vad är benlindorna tillverkade i för material?

Fleecelindan är tillverkad i svart fleecetyg och försedd med härligt turkost glittrande PU-läder som gnistrar otroligt fint i solljus.

Går benlindorna att tvätta?

Vi rekommenderar handtvätt för att skona glittret på benlindorna. Använd ej sköljmedel eller blekmedel. Efter tvätt så bör lindorna hängas upp på tork. Får ej torktumlas.

Hur säljs benlindorna?

Alla våra benlindor säljs i kompletta kit. Det innebär att köper du ett kit så får du totalt fyra stycken benlindor. Upplever man att benlindorna är för långa kan man enkelt klippa dem till önskad längd.

Matcha din benlindor med stilrena boots

Matcha gärna benlindorna med våra fina glittriga boots i samma färg eller bryt av och välj en helt annan färg.

Hur lindar man hästens ben korrekt?

Om du är osäker på hur man skall linda ett hästen ben så kan du enkelt följa vår guide som vi har på hemsidan som ligger under tips, lär dig linda hästben. Där går vi grundligt igenom steg för steg och vad du bör tänka på.

Hur vet man när man skall använda benlindor?

Valet om man skall välja benlindor eller andra benskydd beror delvis på vilken typ av ridpass du skall utföra och vad du själv tycker. Vi har skrivit en guide när det gäller olika benskydd och när vi tycker att man skall välja vilket benskydd. En del hästar har inget behov av benskydd och andra hästar måste ha benskydd vid varje ridpass. 

Det finns även olika typer av benskydd som oftast används vid olika typer av ridning. .Personligen använder vi i stort sett bara benlindor när vi rider dressyr. Vi använder aldrig benlindor när vi hoppar då vi föredrar att ha senskydd på hästen som effektivt skyddar hästens senor ifall bakhovarna skulle slå i frambenen över eller efter språnget. 

När man rider ut föredrar vi att ha vanliga strykkappor då vi ofta rider i blandad terräng där det både kan vara vattenpölar, lera och ganska snårig terräng. Där är vi rädd att benlindorna delvis skall bli helt blöta men även att en linda skall råka gå upp om man rider i tät terräng där det är mycket kvistar och grenar.

Vi rekommenderar att man alltid använder paddar under benlindorna oavsett vilken typ av benlindor man använder. Paddarna hjälper till att fördela trycket och risken att man skulle råka linda en benlinda för hårt minimeras.


Relaterade produkter

Svart/mörkrosa fleecelindor Svart/mörkrosa fleecelindor

Svart/mörkrosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Svart/roseguld fleecelindor Svart/roseguld fleecelindor

Svart/roseguld fleecelindor

399 kr 495 kr
Bruna fleecelindor med glitter Bruna fleecelindor med glitter

Bruna fleecelindor med glitter

399 kr 495 kr
Svart/ljusrosa fleecelindor Svart/ljusrosa fleecelindor

Svart/ljusrosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik