Trustpilot

Svart/mörkrosa fleecelindor

Gillar du färgkontraster så kommer du älska dessa fleecelindor med mörkrosa glitterspännen. Otroligt fin färg som glittrar väldigt fint i solen.


 


Praktiska svarta fleecelindor med rosa glitter

Gillar du färgkontraster och säkra lindor? Det gör vi. Om du gör det så köp våra exklusiva fleecelindor. Du kommer du älska dessa svarta lindor med mörkrosa glitterspännen. Otroligt fin färg på det mörkrosa glittret som gnistrar otroligt fint i solljus.

Gillar du glitter  så är våra fleecelindor det perfekta valet

Vi vågar utlova 100% glittergaranti för det flesta av våra produkter och våra benlindor är inget undantag. En solig dag så får du fram ett riktigt fint glittrande på både våra boots, benskydd och benlindor.

Säkra fleecelindor när du rider

Vi har lagt stor fokus på att ta fram en benlinda som skall kännas säker. För oss är säkerhet viktigt och man skall kunna slappna av under ridpasset och inte fundera på säkerheten. Här kan du rida ett helt pass utan att fundera på att benlindan skulle kunna lossna och gå upp.

Vi har tagit i rejält när vi har gjort förslutningen av fleecelindorna. När man stänger själva lindan så gör man det med ett rejäl kardborreband som är hela 5cm brett och 25cm långt. Det flesta lindorna på marknaden är betydligt mycket klenare i sin förslutning än dessa lindor. Men har man en gång varit med om att en fleecelinda går upp mitt under ett hopp pass så blir man rätt mån om att tänka på säkerheten när man utvecklar produkter.

Vi säljer fleecelindorna i en komplett uppsättning, det vill säga att en uppsättning innehåller fyra stycken lindor. Så gör du en beställning så får du lindor till samtliga ben.

Alla hästar har olika långa och tjocka ben. Därför har vi tagit fram en linda som är cirka 3,5m lång. Har man en ädel häst eller en ponny så kommer man uppleva att lindorna är långa. Då kan man enkelt klippa av lindorna till önskad läng.  

Hur sköter man om fleecelindorna

När benlindorna är smutsiga så tvättar man dem med fördel för hand för att skona glitterspännet. Undvik att  använda både sköljmedel och använd absolut inte blekmedel då det kan förstöra färgen på benlindorna. Efter tvätt så häng med fördel upp fleecelindorna så det torkar i ett sträckt tillstånd. Då blir det lättare att senare linda upp lindorna. Fleecelindorna får ej torkas i en torktumlare.

Om du gillar vårt koncept med glittriga produkter så kan du med fördel matcha dina fleecelindor med härligt glittriga boots. Antingen väljer du exakt samma färg eller så bryter du av och väljer en helt annan färg.

Behöver du lära dig hur man lindar hästens ben

Känner du dig minsta osäker på hur man lindar hästens ben korrekt så kan du snabbt läsa vår guide som tar dig igenom hela processen steg för steg. Att lära sig att linda hästens ben är inte svårt men kräver lite träning. Det viktigaste är man inte lindar benet för hårt, att man drar åt lindan men man får inte håller linda benet för löst. Med fördel använder man paddar under benlindorna då risken minimeras kraftigt att linda fleecelindan för hårt. Som regel brukar vi säga att man bara skall följa hästens ben och alltid se till att förslutningen stängs bakåt och hamnar på utsidan av benet. På så sätt minimerar du risken för att benlinda skall kunna gå upp under ett ridpass.Relaterade produkter

Svart/turkosa fleecelindor Svart/turkosa fleecelindor

Svart/turkosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Svart/roseguld fleecelindor Svart/roseguld fleecelindor

Svart/roseguld fleecelindor

399 kr 495 kr
Bruna fleecelindor med glitter Bruna fleecelindor med glitter

Bruna fleecelindor med glitter

399 kr 495 kr
Svart/ljusrosa fleecelindor Svart/ljusrosa fleecelindor

Svart/ljusrosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik