Trustpilot

Svart/roseguld fleecelindor

Exklusiva svarta benlindor med roséguld till häst. Ger ett väldigt stilrent intryck och håller hög kvalitet.


 


Exklusiva svarta fleecelindor med roseguld

Vi har nog aldrig tidigare tänkt på hur snyggt det är att använda roséguld till svart. Men efter att ha sett resultatet så älskar vi verkligen mixen av svart tillsammans med glittrande roséguld. Vi tycker det är en otroligt snygg kombination av färger.

Dels är det svarta både praktiskt mot smuts och en diskret färg. Att sen addera till roséguld gör att hela produkten lyfter och ger hela benlindan ett väldigt snyggt och exklusivt utseende.

När vi har tagit fram dessa snygga svarta fleecelindor med härligt glittrande roséguld på förslutningen har vi lagt stor fokus på säkerhet. För oss är det viktigt att alltid har säkerheten i fokus. Vi som många andra vet att olyckor med hästar sker och kan gå väldigt fort. Kan man på något sätt minimera risken för att en olycka skall inträffa så tycker vi att man verkligen skall försöka göra det.  

Vi har tagit fram en säker fleecelinda

Vi har lagt stor fokus på att ta fram en benlinda som ger ett säkert ridpass. Med det menar vi att vi har har lagt fokus på att ta fram en benlinda som skall sitta säkert på hästens ben. Det benlindor vi har tagit fram har vi valt att sätta dit ett extra brett kardborreband på 5cm och rejäl längd på hela 25cm för att försäkra oss om att benlindan inte kan gå upp under ridpasset.

Lindorna säljs alltid våra benlindor i hela kit, det innebär att om du beställer ett kit så får du totalt fyra benlindor.

Fleecelindor med glittergaranti

Vi vågar utlova 100% glittergaranti under soliga dagar. När vi menar glittergaranti så menar vi att våra produkter verkligen ger ett fint glitter om solen dyker upp. Ljuset som träffar glitterförslutningen ger ett otroligt fint utryck. Vi lovar dig du kommer inte bli besviken.

Efter ridpasset så hänger du upp lindorna på tork om det är fuktiga eller blöta. När det väl har torkat så borstar du av dem från smuts och sen kan du rulla ihop dem.

Tvättråd

Vid behov så går det bra att handtvätta benlindorna. Men tänk  på att försluta samtliga kardborreband då kardborrebanden annars kan noppra tyget. Använd varken sköljmedel eller blekmedel. Det kan förstöra benlindorna. Efter tvätt häng upp benlindorna så det torkar. Får ej torktumlas.  

För dig som gillar glitter varför inte kombinera dessa fina fleecelindor med härligt glittrande boots. Antingen boots i samma färg eller varför inte matcha bootsen med en annan härligt glittrig färg som bryter av.

Alla  våra benlindor är tillverkade i fleecetyg. Vi kan inte dagsläget inte erbjuda några matchande paddar men detta är något vi för tillfället håller på att titta på. Men vi rekommenderar starkt att du alltid använder paddar under benlindor. Oavsett om det är benlindor i fleecetyg eller i något annat material. Med hjälp av paddar minimerar du risken att du har lindad benlindan för hårt runt hästens ben och du ger även hästen ett jämnar tryck.

Känner du dig osäker på hur du skall gå till väga så kan du med fördel alltid läsa våra enkla guide hur du på ett korrekt sätt linda hästens ben. Den tar dig fram steg för steg.


Relaterade produkter

Svart/mörkrosa fleecelindor Svart/mörkrosa fleecelindor

Svart/mörkrosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Svart/turkosa fleecelindor Svart/turkosa fleecelindor

Svart/turkosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Bruna fleecelindor med glitter Bruna fleecelindor med glitter

Bruna fleecelindor med glitter

399 kr 495 kr
Svart/ljusrosa fleecelindor Svart/ljusrosa fleecelindor

Svart/ljusrosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik