Trustpilot

Bruna fleecelindor med glitter

Tänk dig bruna fleecelindor på en fux med bruna gnistrande glitterspännen. Så fint. Våra fleecelindor ger ett elegant och stilrent utseende.


 


Snygga bruna fleecelindor med brunt glitter

Tänk dig bruna fleecelindor på en fux med bruna gnistrande glitterspännen. Så snyggt. Många ryttare har brun utrustning i form av sadel och träns. Där matchar våra bruna fleecelindor perfekt och ger en fin helhetsbild över ekipaget. Så för komplett  brunt utrustning beställ bruna fleecelindor. 

Våra fleecelindor ger ett mycket eleganta och stilrena utseende. Designade är framtagen med fokus på elegans och säkerhet.

Säker fleecelinda till häst

Vi tycker det är viktigt att benlindorna verkligen sitter och att det inte kan gå upp. Därför har vi valt att försluta våra fleecelindor med extra långa kardborreband. Hela 25cm långa och med en rejäl bredd på 5cm. Hela förslutningen av fleecelindan är försedda med glitter som glittrar väldigt fint i solljus. Glitterspännerna är tillverkade i PU-läder som är ett annat ord för konstläder.

Alla våra lindor säljs i 4-pack.

Tvättråd till fleecelindorna

Fleecelindorna handtvättas utan problem och skall ej torktumlas. Önskas kortare lindor går det bra att klippa lindorna efter önskad längd. Använd varken sköljmedel eller blekmedel vid tvättning av fleecelindorna.

Matcha gärna fleecelindorna med glitter spännen med några av våra härligt glittriga boots eller varför inte ett dressyrschabrak som är försett med fint strassband.

Lär dig linda en fleecelinda korrekt runt hästens ben

Vet du inte hur man lindar hästens ben eller känner du dig osäker så kan du läsa vår enkla guide och följa den steg för steg. Guiden ligger under rubriken tips och heter lär dig linda hästens ben.

Vill du veta mer generellt om vad det finns för olika former av benskydd till hästar så kan läsa våra andra guide som heter välj rätt benskydd eller välj rätt boots. Där tar vi upp generella råd och berättar lite om vad det finns för olika typer av benskydd för hästar samt i vilka sammanhang som vi tycker att respektive benskydd hör hemma. Kom ihåg att detta är vad vi tycker och kan skilja sig mot vad andra människor tycker. Vi har försökt vara generella och sett över hur det flesta hästägare idag använder sina benskydd.

Gillar du glitter?

Det vi kan lova dig om du väljer våra fleecelindor, benskydd eller boots är att du kommer få en en produkt som har ett otroligt fint glitter. Det ger ett fint intryck när du rider och vi lovar dig att du kommer inte bli besviken. Gillar du att det glittrar så kommer du få uppleva glitter soliga dagar. Solen strålar framhäver verkligen glittret på ett väldigt fint sätt.

Varför bör man använda paddar under fleecelindor

Tänkt även på att när du rider med fleecelindor så rekommenderar vi starkt att man använder paddar under fleecelindan närmast hästens ben. Dels så hjälper paddarna till att fördela trycket efter lindorna och sen minskar risken för att lindan skall kunna förorsaka skav eller att man råkar linda fleecelindan för hårt runt hästens ben. Låt alltid en bit av padden sticka ut längst ner och högst upp. Med det menar vi att när du lindar hästens ben och har paddar under så skall man se lite av kanten av padden både högst upp på hästens ben men även längst ner på hästens ben. Det gör att benlinda aldrig kan förutsaka skav runt hästens ben.


Relaterade produkter

Svart/mörkrosa fleecelindor Svart/mörkrosa fleecelindor

Svart/mörkrosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Svart/turkosa fleecelindor Svart/turkosa fleecelindor

Svart/turkosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Svart/roseguld fleecelindor Svart/roseguld fleecelindor

Svart/roseguld fleecelindor

399 kr 495 kr
Svart/ljusrosa fleecelindor Svart/ljusrosa fleecelindor

Svart/ljusrosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik