Trustpilot

Nummerlapp svart bett

Stilren svart nummerlapp som glittrar fint. Försedd med fint dekorerat bett. Enkelt att byta siffror. Försedd med säkerhetsnål för enkel användning.


 


Svart startnummerlapp

Stilren svart startnummerlapp som glittrar otroligt fint. Sydd i svart glittrigt tyg och baksida är försedd av läder. Nummerlappen har en fin lite dekoration i form av ett hästbett. Placeras smidigt på schabraket, tränset eller stigbygeln. För att fästa nummerlappen i schabraket använder man den medföljande säkerhetsnålen. Vill man hellre sätta fast den på tränset eller stigbygeln använder man den lilla öglan som knäpps fast. Vår rekommendation är att sätta fast den på schabraket men fördrar man tränset eller stigbygeln så är det möjligt. Det går väldigt enkelt och fort att byta siffrorna om man tävlar flera hästar eller tävlar ofta.  

Varför startnummer

Alla som tävlar behöver ha ett startnummer på hästen som fås av tävlingsarrangören. Med hästens startnummer kan man enkelt hitta all information som finns om hästen i form av ålder, stam och ägare. Det flesta väljer att fästa startnummerlappen på hästens schabrak eller på tränset. 

Material startnummer

Startnummerlapparna är tillverkade i glittrigt tyg och försedda med en baksida i läder. Tyget glittrar otroligt fint i solljus och ger en fint intryck på tävlingsdagen. Siffrorna är tillverkade i papper och kan enkelt bytas till annan siffra. 

Skötselråd av startnummerlappen

Blir nummerlappen smutsig kan man fördel torka av den med en fuktig trasa. Men tvätta inte startnummerlappen i maskin. Om du behöver skölja av den tänk på att plocka bort startsiffrorna innan då det är gjorda i papper och blir förstörda om det kommer i kontakt med vatten. 

Hur fäster man startnummerlappen

Det är enkelt att fästa startnummerlappen. Med fördel kan du enkelt fästa nummerlappen på hästens schabrak via medföljande säkerhetsnål. Vill man kan man även fästa nummerlappen via en ögla på hästens träns eller varför inte direkt på stigbygeln. 

Tävlingar

Att tävla är fantastiskt och  ofta ett kvitto på sin träning. Oavsett vilken gren man tävlar i skall man mäta sig mot sig själv. Glädjas av sina framgångar och träna vidare på det som gick mindre bra vid tävlingstillfället. När man är redo och gjort ett bra resultat kan man gå upp en nivå och se hur väl man presterar på nästa nivå. 

Det är även roligt att få känna sig fin, klä upp sig med vita ridbyxor, kavaj och se till att hästen är skinande ren. Till det kan adderar man sedan fin utrustning och gärna en touch av glitter. Så mycket stiligare än så kan det knappast bli. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik