Ridkläder

Alla våra ridkläder är designade av oss. Vi lägger stor vikt på hög kvalitet och snygga detaljer. För oss är det viktigt att ridkläderna är anpassade efter användningsområdet och sitter perfekt. Köp dina ridkläder från oss och upplev kvalitén!


Val av ridkläder

Vi mer eller mindre lever i stallet och för oss är det viktigt med rätt kläder. Allt ifrån val av skor, ridstrumpor som håller fötterna varm och torra. Ridbyxor som håller sig på plats och inte glider ner. Varma mjuka tröjor som ger en behaglig känsla med bra passform. 

Vi designar alla ridkläder

Vi brinner för hästar och ridsporten. Därför är det otroligt roligt att ha tagit fram ett eget varumärke och få möjligheten att designa egna produkter. Det kan tros vara enkelt men oj så många prover det krävs innan designen sitter. Vi har flera gånger fått ta fram prover, göra om och förändra innan vi hittar exakt rätt. Många utmaningar men så roligt. 

Vi testar och utvärderar alla ridkläder

Vi testar alltid alla våra nya produkter själva för att upptäcka eventuella brister eller möjligheter till förbättringar. Det är så nyttigt att testa alla produkter. Det är först då man vet vad man säljer. Vi vill kunna stå för vårt varumärke utan att skämmas och då är det viktigt att noggrant utvärdera allt innan man släpper ut det på marknaden. 

Materialval i ridkläderna

Vi försöker i största möjligaste mån att gå på miljövänliga alternativ. Vi vill även använda material som är funktionella och håller höga kvalitet. Det gör produktionen något dyrare men i längden är vi helt övertygande om att det är rätt väg att gå. Vi vill gärna få in lite snygga detaljer som sticker ut. En del tycker att det blir förmycket därför har vi även valt att gå på vissa riktigt stilrena alternativ så det finns något som passar alla.   

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2023 Design By Jakida Powered by Quickbutik