Trustpilot

Nummerlapp rostbrun bett

Snygg rostbrun nummerlapp med härligt glitter. Försedd med fint miniatyr bett. Enkelt att byta siffror, sätts fast med tillhörande säkerhetsnål eller ögla.


 


Rostbrun nummerlapp

Snygg, smart nummerlapp i glittrigt rostbrun färg. Tyget som nummerlappen är tillverkad i glittrar fint i solen. Vi har valt att förse nummerlappen med siffror som man lätt kan ändra så byte av startnummer sker otroligt smidigt. Man fäster väldigt enkelt startnummerlappen på hästens schabrak med hjälp av en ganska stor säkerhetsnål som medföljer eller på hästens träns eller stigbygel med en ögla på baksidan som stängs med tryckknapp. 

Skötselråd nummerlapp

Vid behov torka av nummerlappen med en fuktig trasa, tvätta ej i maskin samt använda er starka rengöringsmedel. Tänk på att startsiffrorna är tillverkade i papper och blir förstörda om det utsätts för vatten. 

Användning av startnummerlapp

Fäst startnummerlappen på hästens schabrak via en medföljande säkerhetsnål eller på hästens träns, stigbygel med tillhörande ögla. Alla hästar som tävlar behöver bära sitt startnummer vid start. 

Materialval startnummer

Startnummerlappen är tillverkad i rostbrunt glittrigt tyg som ger en superfin effekt soliga dagar. Baksidan är tillverkad i läder. Startsiffrorna är gjorda i papper och kan enkelt plockas ut och ändras vid behov. 

Att tävla sin häst

Att tävla är både spännande och roligt. Man skall alltid tävla mot sig själv och försöka förbättra sig och sina resultat. Att anmäla sig till en tävling i sig kan vara pirrigt men tänk på att tävlingen skall ligga på samma nivå som träning gör till vardags. Om eller när du tävlar får du på ett sätt ett form av kvitto på att det som du tycker fungerar bra på träning faktiskt också fungerar på tävling. Det är sällan som något fungerar på tävling som du aldrig har lyckats få fungerar på träning. Så vårt tips är att välj en nivå där du och hästen befinner sig idag. 

För varje tävling man genomför är man ett steg närmare att ta nästa mål och nå nästa nivå. Att tävla är ett form av kvitto hur man ligger till i träningen. Det är ett bevis på att träningen går framåt och att man når en ny nivå. Det roligaste är att se sina egna resultat öka med tiden oc man kan utmana sig själv att ta nästa steg till nästa nivå av tävlandet.  

Sen är det en extra bonus att få klä sig fint och visa upp hästen när den är som finast. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik