Trustpilot

Nummerlapp svartsilver bett

Svartsilvrigt startnummer för tävling. Glittrar fint i solljus. Smidig att fästa med säkerhetsnål och enkelt att byta siffror.


 


Svartsilver glittrig startnummerlapp med bett

Snygg svartsilvrig nummerlapp för tävling. Försedd med en fin dekoration i form av ett miniatyrbett. Startnummerlappen glittrar otroligt fint i solen. Den är otroligt enkel att fästa på schabraket med tillhörande säkerhetsnål och du kan snabbt byt startnummer genom att plocka ur siffrorna, bläddra fram till rätt nummer och sen sätta tillbaka siffrorna.  

Materialval nummerlapp

Nummerlappen är tillverkad i svartsilver glittrigt tyg och försedd med en baksida i läder. Man fäster startnummerlappen enkelt på hästens schabrak med medföljande säkerhetsnål eller direkt på tränset eller stigbygeln med en ögla som man knäpper fast.   

Tvättråd nummerlapp

Vid behov torka av nummerlappen med en fuktig trasa. Tvätta ej i maskin. Vid stort behov skölj av under rinnande vatten men avlägsna först siffrorna som är gjorda i papper annars kommer dessa bli förstörda. 

Användning av startnummerlapp 

Alla hästar som tävlar skall bära startnummer. Oftast väljer man att fästa startnummerlappen på hästens träns, på stigbygeln eller på självaste schabraket. Vi förespråkar schabraket då det aldrig kan störa hästen. Inför varje tävling så ändrar man snabbt och smidigt startnummer genom att plocka ut siffrorna, ändra till rätt siffra och sen sätta tillbaka igen. 

Genom hästens startnummer kan du utläsa hästen ålder, ägare, ryttare och stamtavla. Dommaren kan även hålla koll på att rätt häst befinner sig inne på banan. 

Att tävla

Att tävla med sin häst eller ponny är roligt. Man kan tävla i många olika grenar eller så fokuserar man på en gren. Genom sitt tävlande får man ett kvitto på sin utbildningsnivå. Vart i skalan man ligger och genom att tävla kontinuerligt kan man enkelt se sina förbättringar och man får även svar på vad man behöver träna mer på. 

Att tävla skall vara roligt och pressa aldrig dig själv eller hästen att anta svårare utmaningar än det som ni är redo för. Att tävla på den nivå man befinner sig på ger både ett jämt startfält och ett rättvis resultat för alla inblandade. 

Att bara få göra ordning både sig själv och hästen inför en tävling kan vara nog så roligt som själva tävlingen. Njut av stunden och försöka ta till dig av det som var bra och träna vidare på det som var mindre bra. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik