Trustpilot

Silver boots

Svart lack nosgrimma med strass

Svart träns med svartlackad nosgrimma med svart strass. Stora svarta strass stenar i pannbandet men går att byta ut till valfritt pannband utan extra kostnad -


 


Svart träns med svart lackad nosgrimma som är försedd med svarta strass stenar längst kanten av nosgrimman. Nosgrimman stängs med tillbaka knäppning för att ge bästa passformen och en behaglig känsla för hästen. Nosgrimman är fodrad med mjukt foder och nackstycket är anatomiskt utformat för bästa komfort. Gratis byte av pannband är möjligt för den som önskar. Välj mellan alla våra lagerlagda strasspannband. Vid beställning skriv i meddelanderaden vilket pannband Ni önskar byta till. Det är bara möjligt att byta till lagerlagda pannband. Saknas meddelande levereras tränset med det pannband som syns på bilden.  

Kvalitetträns med valfritt stasspannband

Nu finns möjligheten att plocka ihop ett eget träns. Välj bland alla pannband som vi har lagerlagda. Skriv i meddelandefältet viket  strasspannband Ni vill byta till så fixar vi det innan leverans. Det går bara att byta till pannband som vi har på lager. Saknas meddelande så levereras tränset i det utförandet som syns på bilderna.    

Väl utvalt sortiment av träns

Alla träns är försedda med mjukt fodrade nosgrimmor som försluts med tillbaka knäppning. Det ger en fin passform på hästen. Alla våra pannband är öppningsbara för snabbt och enkelt byte. Pannbanden är försedda med säkerhetskrokar som aldrig kan gå upp under ett ridpass. Alla våra nackstycken är mjukt fodrade och har en anatomiskt design för att kunna ge hästen den bästa upplevelsen.    

Hur vårdar du ditt träns

Läderprodukter behöver rengöring av sadeltvål för att bibehålla ett bra skick. Det bäst är att efter varje träningspass putsas av tränset med sadeltvål. Vid enstaka tillfällen kan man även tillföra läderbalsam för att hålla lädret mjukt. Alla nya träns kan upplevas lite stela när det är helt nya men kommer mjukna mer och mer med tiden. Smörj aldrig direkt på strassen då det kan bli förstört.   

Storleksguide tränsen 

Alla våra träns finns tillgängliga i två storlekar full och COB. Det allra flesta större ponnyer kan utan problem bära COB.  


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik