Svart/brun fleecelindor

Varför inte kombinera svart med brunt glitter. Otroligt snyggt! Vi har tagit fram härligt mjuka fleecelindor med exklusiva glitterspännen.
Svarta fleecelindor med bruna glitterspännen

Varför inte kombinera svart med brunt glitter. Otroligt snyggt! 

Vi har tagit fram härligt mjuka fleecelindor med rejäl glittriga förslutningar som gör att vi minimerar risken att en benlinda skall kunna gå upp under ett ridpass. Våra kardborrebanden är väl tilltagna i längden hela 25cm långa med en bredd på 5cm. 

Förslutningen i PU-läder (konstläder) är försedd med härligt glitter som ger en exklusiv känsla när man rider. 

Fleecelindorna säljs i kit om fyra stycken. 

Tvättråd för våra benlindor

Det är inga problem att tvätta fleecelindorna i maskin men max i 30 grader. Får ej torktumlas. Med fördel torkas det upphängd och utsträcka så det blir enkelt att rulla ihop dem när det har torkat. Glöm inte att stänga kardborrebanden innan tvätt då det annars kan rispa upp tyget eller förstöra annan tvätt som tvättas i samma maskin.  

Råd och tips om olika benskydd

Benlindor eller som in detta fall fleecelindor är ett alternativ till traditionella benskydd som många använder till sina hästar. Vi tycker att benlindor lämpar sig vid viss typ av ridning, kanske framför allt när man rider dressyr. Sen kan vi tycka att benskydden är bra att använda vid annan typ av ridning som exempelvis hoppning.

Vi har skrivit ihop en guide där man kan läsa lite närmare om vilka olika typer av benskydd det finns till hästar och när det kan vara lämpligt att använda respektive typ av skydd. Detta är vår syn på benskydd och det finns väl egentligen inge rätt eller fel när det användning av benskydd till häst. En del hästar har större behov av att skydda sina ben då det lätt stryker sig och slår i benen. Andra hästar använder aldrig benskydd. Vi använder nästan alltid benskydd till vår häst då vi tycker att det är en billig försäkring ifall han skulle lyckas slå i något benet. Läs gärna guiden välj rätt benskydd.

För dig som inte vet hur man lindar hästen ben

Har du inte kunskap om hur man lindar hästens ben eller känner dig minsta osäker så kan du läsa och följa vår guide som vi har skrivit ihop lär dig linda hästens ben. Vi tycker även att det är bra när man lär sig att linda hästens ben att man tar hjälp av en kunnig person som kan stå bredvid och guida dig. Som ser till att du lindrar hästens ben korrekt och att lindan varken sitter för hårt eller för löst. Att den lindas åt korrekt håll och att den sitter stadigt och bekvämt på hästens ben. Det krävs inte mycket övning för att få in känslan hur man korrekt lindar hästens ben. Relaterade produkter

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss"

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2023 Design By Jakida Powered by Quickbutik