Ljusrosa fleecelindor

Superfina mjuka rosa fleecelindor med härliga glitterspännen. Soliga dagar gnistrar glitterspännerna otroligt fint, du kommer inte bli besviken.
Söta ljusrosa fleecelindor med rosa glitter

Rosa har nog alltid gått hem i alla tider. Vi på Design By Jakida har en liten förkärlek till rosa och vi tycker att man kan använda rosa på allt och alla. En del tycker att bara ston kan bära rosa men där håller vi inte alls med. Vi tycker att både ston och valacker bär upp rosa lika fint. Vår valack bär väldigt ofta rosa och han är superfin i det.  

Materialval fleecelindor

Superfina mjuka rosa fleecelindor med härliga glitterspännen i samma rosa anda. Soliga dagar gnistrar det rosa glitterspännerna otroligt fint, du kommer inte bli besviken. Vi brukar säga att vi utlovar 100% glitter garanti. Med det menar vi att vi vet att våra produkter ger ett otroligt fint glitter när solen är framme och lyser. Du kommer inte bli besviken det vågar vi lova dig.  

Vi har lagt stor fokus på att ta fram säkra lindor men en rejäl förslutning. Kardborrebandet är hela 25cm långt och har en bredd på 5cm vilket gör att lindan inte kan gå upp vid ett ridpass. Förslutningen är tillverkad i PU-läder som är en form av konstläder.

Hur tvättar man fleecelindorna

Vi rekommenderar maskintvättas i max 30grader, torktumlas ej. Använd ej blekmedel eller sköljmedel då det kan förstöra benlindorna. Glöm inte bort att alltid försluta alla kardborreband innan du tvättar fleecelindorna i maskin då kardborreband har en förmåga att rispa upp och förstöra tyger.  

Varje sett innehåller totalt 4st lindor. Så köper du ett kit så får du en komplett uppsättning till din häst.

För att vara extra snygg tycker vi att du skall matcha dina rosa fina glitter fleecelindor med våra härligt glittriga boots eller varför inte ett dressyrschabrak som håller samma fina rosa färg.

Lär dig använda fleecelindor korrekt

Vi vill även rekommendera dig att alltid använda paddar under våra fleecelindor när du lindar hästens ben. Anledningen till att vi rekommenderar paddar är för att trycket runt hästens ben skall fördelas på ett jämt vis och du behöver inte oroa dig för att du drar åt benlindan för hårt eller att den på något sätt skall kunna skava runt hästens ben. Se till att lämna en liten bit av padden i både under och överkant. Med det menar vi att man skall se en del av padden sticka ut både högst upp och längst ner efter du har lindat hästens ben. Detta gör att benlindan aldrig kan skava runt hästens ben i över eller underkant.

Är det så att du aldrig har lindat hästens ben eller det var länge sedan du gjorde det. Läs vår guide lär dig linda hästens ben. Där går vi på ett enkelt och pedagogiskt sätt igenom hur du steg för steg lindar hästens ben korrekt. Vi tycker även att man fösta gångerna man lindar hästens ben skall ta hjälp av någon kunnig person som kan stå bredvid och se till att man lindar benet korrekt. Det tar några gånger att få in känslan hur man skall göra men när man väl har lärt sig så går det fort och man kan lita på att lindan sitter som den ska.Relaterade produkter

Mörkblåa fleecelindor Mörkblåa fleecelindor

Mörkblåa fleecelindor

495 kr
Svart/ljusrosa fleecelindor Svart/ljusrosa fleecelindor

Svart/ljusrosa fleecelindor

495 kr
Svart/brun fleecelindor Svart/brun fleecelindor

Svart/brun fleecelindor

495 kr
Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss"

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2023 Design By Jakida Powered by Quickbutik